2777
2789
عجب شخصیت عجییی داره ترسناک هم هست اما تو از پسش برمیایی هر وقتی مادرشوهرت را میبینیش سه تا الله اک ...

خیلی پیچیده س

واقعا من تو سن ۳۶ سالگی خستم از فکر کردن 

تلاش کردن 

انگار جون و انرژیم رفته 

اما اون با این سن دنبال اینه همسرش رو راضی کنه بره اروپا😬😬

واقعا موجود عجیب و ترسناکیه 

اما چون زیاد قربون صدقه میره همه مجبورن حتی به ظاهر هم باهاش مهربون باشن

حتما میخونم مرسی که گفتی

من مدام آیت الکرسی و ماشالله لاحول …. رو میخونم 

سلام دوستای قشنگم 

صبح تون بخیر♥️

امروز به حدی هوا شرجی شده که فکر کردم تابستونه😕

اینروزا بخاطر داروهام خیلی بدنم ضعیف شده 

نزدیک دو هفته س کو آموکسی کلاو میخورم

بنظرتون چجوری میشه بدنمو تقویت کنم؟!!!

نمیشه مدام برم سرم بزنم واقعا ضعیف شدم

راستی ما یه خونه حومه شهر داشتیم

داریم میفروشیمش

داداشم خواست بخره

اما تخفیف ۱۵۰ میلیونی خواست🤕🤕

مامانم اول پشتش بود گفت صدقه زندگیت😁😁گفتم مامانم صدقه صدمیلیونی دارید بدید به من نرم سرکار

خلاصه که تونستم از حقم دفاع کنم و گفتم بیشتر از ۵۰ میلیون نمیتونم تخفیف بدم 

خوشحالم دارم از حقم دفاع میکنم و کمک الکی نمیکنم(گرچه یه چیزی تو ذهنم مدام داره میگه دنیا ارزش نداره ، نکنه اتفاقی بیوفته پشیمون شی و …) اما تلاشمو کردم بهش توجهی نکنم

داداشم به همسرم گفته روی یه خونه مگر چقدر میخواین سود کنی؟!!!

بسه دیگه😳😳از من میزنه که خودش رو بکشونه بالا

از خودش میزنه داداسامو کمک کنه

واسه همین همش درجا میزنه

واقعا سرگیجه گرفتمممم از اینهمه تبعیض🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که هنوز چیزی نگفتم در موردش🤣🤣🤣بگم کپ میکنی دلم میخواد از لحظه ای که میبینمش بگم براتون چون حتی ...

پس کارگردانیه برا خودش🥴🥴🥴🥴🥴با اینطور آدما نمیشه کنار اومد

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
سلام دوستای قشنگم صبح تون بخیر♥️امروز به حدی هوا شرجی شده که فکر کردم تابستونه😕اینروزا بخاطر داروها ...

💪 دنیا ارزش نداره ... اما طرف مقابلت هم باید همین دیدگاه رو داشته باشه 

نه اینکه یه دفترچه بذاره کنار فقط برای چرتکه انداختن دارایی های مادی و معنوی شما!

خیلی پیچیده سواقعا من تو سن ۳۶ سالگی خستم از فکر کردن تلاش کردن انگار جون و انرژیم رفته اما اون با ا ...

تو هم ب همون سن برسی اینطوری میشی 

اقتضای سنه ... بعد از چهل امید ب زندگی خیلی بیشتر میشه یه جوری که دلت نمی‌خواد پیر بشی یا حتی ب مرگ فکر نمیکنی مخصوصا اگر غرق در دنیا بشی

سلام بچه ها این روزا مدرسه لیا شروع سده خانم فوری مریض شده و سرماخورده این روزا ساعت ده دقیقه مانده ...

عریزم خداروشکر که اینقدر جو خونه آرومه 

برای مدرسه هم نگران نباش و اگر نگران هم هستی روزهای اول سال به لیا منتقل نکن فرصت بده درسها با جدیت شروع بشه اصطلاحا جا بیوفتن بعد تصمیمی داری بگیر 

سلام ساراجون الهی زود خوب شه اونورا سرد شده...چله ی نصر برای چیه؟چقد خوبه که مادرت استفاده میکنه،عمل ...

سسلام پاییز جون در خصوص کلاس قرآن به نظر من یا حفظ رو بره یا روخوانی که البته روخوانی الان بیشتر به کارش میاد... 

همیشه یادت باشه کلاس قرآن باید باعث آرامش باشع نه مثل تکلیف مدرسه بهش فشار بیاره 

و همین که با قرآن انس داشته باشه عالیه و توی نوجوانی اثرش رو میذاره 

سوره های کوچیک هم خودت باهاش کار کن فعلا 

اما از این ک دغدغه ابن موضوع رو داری خیلی خوبه

تو هم ب همون سن برسی اینطوری میشی اقتضای سنه ... بعد از چهل امید ب زندگی خیلی بیشتر میشه یه جوری که ...

جدی میگی؟!!

چقدر عجیبه این تغییرات سنی

من خودمم خیلی با سنم خوب ارتباط برقرار نمیکنم

از بچگی اینجوری بودما

سسلام پاییز جون در خصوص کلاس قرآن به نظر من یا حفظ رو بره یا روخوانی که البته روخوانی الان بیشتر به ...

سلام ترانه جون تولدت پاییز دخترمهرماهی😍

اتفاقا صبح همسرمم همینو گفت و دودلم کرده الان تو هم گفتی پس نمیفرستم فعلا رو خوانی رو بره امیدوارم علاقه داشته باشه ‌ولی تو اعتماد به نفسش تاثیر گذاشته کیان خیلی علاقه داشت خواندن ونوشتن رو زود یاد بگیره که گرفت.خیلی دوس دارم علاقه داشته باشه.با بچه های کلاس قرآن خیلی خوبه ارتباطش براهمین بیشتر خوشش اومده

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
💪 دنیا ارزش نداره ... اما طرف مقابلت هم باید همین دیدگاه رو داشته باشه نه اینکه یه دفترچه بذاره کنا ...

آره واقعا 

من تازه دارم تلاشمو میکنم منطقی باشم نه احساسی

بقول پاییز من میام سرکار بعد چرا بدم به بقیه

کمک کردن خوبه ها اما نه اینکه طلبکارانه باشه

سلام به همگی صبح پاییزی تون بخیر و خوشی 🍁🌻

امیدوارم همتون خوب و خوش باشین و روبراه 

این روزها خیلی درگیر روزمرگی و زندگی هستم در واقع دارم زندگی رو لحظه به لحظه زندگی میکنم جدیدا حس میکنم باید از تمام لحظاتم نهایت استفاده رو ببرم 

بعلاوه اینکه کار خونه و رسیدگی به بچه ها هم واقعا زیاده و همیشه فکر میکنم ما خانوم ها چه طاقت و صبر و توانی خدا بهمون داده 

هوا که هوای منه و دارم عشق میکنم ❤️

تولد مهر ماهی ها  مبارک سالگرد ازدواج ها مبارک  کلاس اولی شدن کیان جون مبارک ❤️❤️

کم بودن حضورم رو به بزرگی خودتون  ببخشین واسه همتون آرزوهای خوب و روزهای خوب و سلامتی و آرامش  از خدا میخوام ❤️

نور خواهی مستعد نور شو.... 
سلام به همگی صبح پاییزی تون بخیر و خوشی 🍁🌻امیدوارم همتون خوب و خوش باشین و روبراه این روزها خیلی د ...

فاطمه جون اتفاقا اون موقع که داشتم کامنت میذاشتم یادت بودم گفتم فاطمه چیزی نذاشته جواب بدم‌؟ بعد یادم افتاد که حسابی مشغولی 

تولد خودت هم مبارک مامان مهرماهی...🥰😍

جدی میگی؟!!چقدر عجیبه این تغییرات سنیمن خودمم خیلی با سنم خوب ارتباط برقرار نمیکنماز بچگی اینجوری بو ...

اره 😁 چهل سالت شد یاد من باش😅 

اون ارتباط برقرار نکردنه هم طبیعیه 

من همش فکر میکنم ۱۴ سالمه🤪 ولی در واقع چند روز دیگه ۳۵ رو پر میکنم.😐 حالا جالبه از مسن ترها هم میپرسم همشون همینو میگن مثلا اونی ک پنجاه سالشه فکر میکنه ۱۸ سالشه😁

خلاصه که یه چیزی تو ذهن ما هست خیلی خودشو دخالت میده نمیذاره اونطوری ک میخوایم فکر کنیم😅