2777
2789
حنا جون یعنی بهم خورد قضیه؟ 

فعلا انگار مامانم و بابام گفتن قبول نمیکنیم

داداشم هم بهش گفته 

دختره رو بلاک کرده احمق😢😢😢

ولی من دلم سوخت 

از چشم اون نمیدیدم تغییرات داداشمو اینا پتانسیل رقابت با خواهر رو دارن

سلام پاییزجون . حرفهای حنا و ترانه کاملا درسته ،حیف نیست به خاطر برادر شوهر و جاری دیوونه ات ،رابطه ...

چقدر حرفهات منطقی بود

اما تلخه برام سحر جون

من چند روز پیش داشتم میگفتم کاش یه جزیره داشتم 

همه ی خانواده خودم همسرم و فامیلهامون و پیر زن پیرمردها رو میلردم اونجا و همه در کنارهم به سادگی ومهربونی باهم زندگی میکردیم

من هنوز هرروز دلتنگ مامان بزرگم و به مشکلات جسمیش فکر میکنم

اما اگر خودم پیر شم 

و خدایی نکرده از پس کارهام برنیام 

قطعا پرستار استخدام میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سلام راستش رو بخوام بگم  داداشای من مقصرن  اخلاقشون طوری هست به زنهاشون یاد میدن ...

حنا جون استثنائا این سری ب نظرم خواهرت کار درستی کرده چون اگر دل به دلش میداد دیگه تماس پشت تماس...

همش عذاب وجدان بهتون انتقال پیدا می‌کرد... به خودت ک هنوز هیچی نشده و هیچی نگفتی عذاب وجدان منتقل شده...😁

نه اینکه کار داداشت درست بوده ها ... اما خودش مسئول اشتباهاتش هست و قرار نیست تو عذاب وجدان بگیری بخاطر اشتباهات اون ... 

حنا جون استثنائا این سری ب نظرم خواهرت کار درستی کرده چون اگر دل به دلش میداد دیگه تماس پشت تماس... ...

نمیدونم 

اونا منطقی ترن

من احساسی ام

ولی دلم سوخت واقعا

برای یه دختر که هم جنس منه 

یادم به دوران خواستگاری خودم و حرف و حدیث همکارام افتاد

داداشم بهش گفته مشکل سنت رو قایم میکنیم بهش وعده دروغ داده 

الان که لو رفته ازش حمایت نکرد

بالاخره آه هست پشت دل شکستن

دختره اصلا نگفت دوستش دارم 

یا تقاضایی از خواهرم نکرد 

فقط درد و دل کرد و گفت کاش از اول بهم نمیگفت مشکل دارن خانواده ت با این قضیه من به همه خواهر و برادرم گفتم

پاییز جانم چه اهمیتی داره که دیگران چی راجع به ما فکر میکنن مهم این هست وجدانمون از عملکردمون آروم ...

نمیدونم چرا یهو این قضیه برام بزرگ شد شاید چون دقیقا موقع زایمانم بود وشرایژ سختی رو گذرونده بودم ویهو هم اون حرفارو شنیدم اینطور شدم...

ببخش ناراحتت کردم به خودم گفتم چندروز نیام تاپیک خودمو کنترل میکردم که ننویسم چون واقعابهم ریخته بودم و نمیخواستم حال بدیمو ببیینن ولی نشدببخش ♥️♥️♥️♥️

الان گفتی دلم براش یه جوری شد🥺میگم اگه خطایی هم کرده شاید داداشت هی تعریف کرد اون حساس شد راجع بهت و اصلا دختربدی نباشه آخه میگی خونواده ی خوبی هم داره  سن درسته که یکی از گزینه های مهمه ولی همه چیز نیست که من اگه اون دختره رو کنسل کردم چون نه خودش خوب بود نه خونوادش داداشاش بی در پیکربودن هیچ رقمه هم کفو هم نبودیم دوتا استان متفاوت وفرهنگ وسطح خونواده وهمه چی زمین تا آسمون فرق میکرد وباراولمم نبود قبلا هم داداشم از رو سن کم وتجربه ی کم باآدم اشتباه وارد رابطه میشد فکر کن از یه دختره خوشش اومده بود مادر دختره مورد دار ازینایی که همه آمارشو دارن وخودمم از نزدیک شاهدبودم.... براهمین نذاشتم اشتباه کنه...ولی الان این دختره رو که نشونم داد خونوادش خوبن همشهری هستیم روستای پدریش هم نزدیک ماست وخودش هم خوبه دیگه بقیه اش میشه تفاهم دونفرشون که الهی خوب باشن باهم چون من دعام این بود داداشم عاشق شه بایه آدم خوب وصلت کنه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
تربیت برادرات واقعا عجیبه !😐 به راحتی بلاک خدافظ 

من همیشه میگم مامانم خوب پسراش رو تربیت نکرده 

تنها چیزی که یاد گرفتن اینکه اگر ازدواج کردن زن دوست باشن و بخاطر زن قید همه چی رو بزنن

به راحتی نبوده

شب قبلش تا صبح صحبت کردن باهم 

داداشم رفته شهرشون

نمیدونم چی شده بلاک کرده

فقط به خواهرم گفت فلانی منو بلاک کرده

اما من میگم یکسال باهم بودن 

باید کم کم دل میکند نه اینکه یهو در اوج عشق جدا بشه و دعوا کنه و بلاک کنه

یا حداقل یه تلاشی میکرد برای سنش

نمیدونم چرا یهو این قضیه برام بزرگ شد شاید چون دقیقا موقع زایمانم بود وشرایژ سختی رو گذرونده بودم وی ...

پاییز جون 

من آدم حساسی ام 

اتفاقا اگر حرف نمیزدی بدتر بود

من ازت تشکر میکنم حرف زدی و فهمیدم مشکل خاصی نداری

من اصلا نمیگم مقصر اون دختر هست 

بنظرم ۹۰ درصد تقصیر داداشمه

منم برخلاف خواهرمو و مامانم و بابام اصلا برام مهم نبود

خوب بودن آدما مهمتر از همه چیزه

من یه دخترم نمیتونم نسبت به احساسات اون دختر بی تفاوت باشم

اما چون یکبار برای یکی از داداشام بابامو راضی کردم و زندگیشون خوب نشد میترسم وارد بازی رضایت بشم و ازمم درخواستی نشده

الهی همه خوشبخت بشن 

داداش من و توهم 

الهی اگر این دختر قسمت داداش من نیست در کوتاه ترین زمان ممکن یه ازدواج خوب کنه و یادش بره همه چی

اگر هم خوشبخت میشن یه جوری همه چی حل بشه

سلام مهربونها، صبحتون بخیر و شادی🌹🌹 دلتنگتون بودم🥰 خونه ی نو مبارک☺️ دیر به دیر میام یه مقدار ذ ...

سلام عزیزممم

الهی که خیر و خوشی تو خونه جدید روانه زندگیت بشه

و خستگی ازتنت بره 

خداقوت♥️

سلام بچه ها دیروز مثل همیشه ۷بیدار شدم و شعله سماور زیاد کردم و برای لیا ساندویچ همبرگر گرفتم با چی ...

سلام عزیزممم

به به مثل همیشه عالی بود😍😍

پیش میاد یکسری اشکالات و گاهی چون دیر سرویس میشن اینجوری میشه

همیشه خوش باشید در کنارهم♥️

پاییز جون  من آدم حساسی ام  اتفاقا اگر حرف نمیزدی بدتر بود من ازت تشکر میکنم حرف زدی و ...

فدات شم مهربونی خیلی🥺🥺🥺🥺دقیقا اصلا دخالت نکن حتی اگه ازت کمک خواستن...داداشم وقتی بااون دختره بود مامانم التماسمو میکرد که داداشمو راضی کنم منصرف شه...وقتی قضیه کنسل شد مامانم یکیوپیشنهاد داد که اصلا نشدنی بود و من گفتم مامان یکم بیشترفکرکن آبروی پسرت میره تو با پسرت مشورت نکردی وسرخود میخوای بری به طرف پیشهاد بدی برگشت بهم گفت تو دخالت نکن ازهمون لحظه گفتم ذاتت خرابه خرت که از پل گذشت اون روتو نشون دادی...تا شد موضوع این دختره رو بهش گفتم وبهش هم گفتم ببین یادمه گفتی که تو دخالت نکن من فقط منتقل کننده ی درخواست داداشم ازم خواسته بهت بگم خودشو ترکوند هیچ اطلاعاتی بهش ندادم ومخالفتی هم نکردم 

الهی که همه ی جوونا باهم کفو خودشون ازدواج کنن

یاخدااا  چه شر بوده مرسی از دعای خوبت گلم♥️

تازه آدم فرستاده بود تو کوچمون قمه کشی🙄🙄🙄🙄🙄 نزدیک بود داداشمو بکشن خیلی بد رو داداشم حساب کرده بود هی میگفت فلان زمین رو فلان کاربکنیم و...یه بار دیدم تو تلگرام به مهدی پیام داد که مثلا بامن ارتباط بگیره...همون بار اول که عکسشو دیدم خوشم نیومدولی به داداشم چیزی نگفتم تا منطقی اطلاعات جمع کنم...داداشم اون موقع۲۲سالش بود...الان کلا تغییر کرده.

مرسی عزیزممم♥️ خریدمش که اگر پول داشت برای خواهرم بخرتش چون خواهرم دوسش داشت

حنا توبی نظیری👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌😍😍😍😍

سلام مهربونها، صبحتون بخیر و شادی🌹🌹 دلتنگتون بودم🥰 خونه ی نو مبارک☺️ دیر به دیر میام یه مقدار ذ ...

سلام مینا جان روزت بخیر خوبی 

ما هم 

خونه نو توهم مبارک جابهدجایی راحت باشه و هر چی خیره جلو راهت قرار لگیره

سلام افسانه جون، خوبی عزیزم؟  پیامهاتو خوندم،چِتی بیه اَی ته اون گِج رَگ بزو بالا😁  با ...

سلام میناجون خوبی؟الان بهترم،به قول ترانه هورمونام قاطی کرده وقتی شیرمیدم یه چیزی میزنه نفسمو میگره یکی انگار میاد رو سینم میشینه حس بد بهم دست میده یهو قاطی میکنم 

2810