2777
2789
حنا جون من واقعا دلم نمیخواست در مورد مسائل خشنونت آمیز صحبت کنم برای همین نسبت ب پیام سارا واکنش ن ...

عزیزم من نگفتم همه خوبن ما بدیم 

من سرچ هم نکردم اما باتوجه به چیزهایی که میبینم و با توجه به اینکه چندین نفر از بستگانم تو کشورهای مختلف هستن نظرم رو گفتم 

نظر شماهم قابل احترامه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من نگفتم همه خوبن ما بدیم من سرچ هم نکردم اما باتوجه به چیزهایی که میبینم و با توجه به اینکه چ ...

اتفاقا منم اقوام خارج از کشور دارم که سطح خوبی از زندگی رو اونجا دارن. و اکثرا روی برابری حقوق زن و مرد که از قضا با فرهنگ ایرانی اسلامی ما مغایر هست صحبت میشه

اما چیز که من گفتم نظر شخصیم نبود مبتنی بر اسناد و مدارک بوده چه در مورد ایران چه در مورد خارج از ایران

چون سابقه زندگی خارج از کشور رو ندارم نظر شخصی دادن اصلا کار درستی نیست تازه حتی اگر اونجا هم زندگی می‌کردیم چون نمونه آماری اصولی انتخاب نشده نمیشه رو نظر شخصی استناد کرد.

در مورد جمله "نظر شما هم محترم هست " هم صحبت زیاده که واردش نمیشم... در همین حد  بدونیم که خیلی هم جمله‌ محترمانه‌ای نیست به نظرم کفایت میکنه. 

🌹🙏

سلام حنا جون ممنونم عزیزم اره همه درگیر شدن اون حادثه که باعث شده چند روز پروپرانول بخورم تپش قلب شد ...

سارای قشنگم امیدوارم قلبت لبریز از آرامش بشه❤️

سارا جون دیگه انقدر تجربه کسب کردم که متوجه بشم بعضی رفتارا بخاطر این هست که اعصاب من خرد بشه و دعوا بیفته بینمون پس سهی میکنم نبینمشون یا طوری وانمود. کنم که متوجه نشدم با من بودن

راستی ما دیشب بعد از مدتها با همکارامون دورهمی داشتیم 

خیلی خوب بود

خانم میزبان انقدر با سلیقه و کدبانو بود چندین مدل غذا و دسر و سالاد درست کرده بود 

واقعا لذت بردم ار انرژی و سلیقه و خوش روییش

باورت میشه خونش رو دیدم حس کردم توهم مثل اون کدبانوویی نمیدونم چرا تو اومدی تو ذهنم❤️

بهترین خاطرات زندگیم موقع امتحانا بود میومدم خونه غذای خوشمزه شیرکاکائو و کیک خوابیدن دوباره درس خون ...

آره معلمش هم خیلی جو آرومی فراهم کرده لذت بخش هست

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

میشه تاپیک اخرم🥲

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

سارای قشنگم امیدوارم قلبت لبریز از آرامش بشه❤️سارا جون دیگه انقدر تجربه کسب کردم که متوجه بشم بعضی ر ...

عه منم‌گاهی در مقابل رفتار های اطرافیانم خودمو میزنم اون راه که نفهمیدم با منه😂😂

به به چه خوب مهمونی اونم با همکارا عالییی همسراتونم بودن یا دور همی خانمانه بود؟

عزیزززززززم مرسییی فدات ممنون که بع یاد من افتادی

سلام افسانه جان من تپش قلبم آروم شده شب ها شروع میکنه تپش قلبم افسانه لیا تبش شب ها پایین نمیاد شیاف ...

ترسیدین🥺🥺🥺🥺🥺انقد دلم پیشته🥺  به کیان یه بار دکتر شیاف استا ۳۰۰وخورده ای بزرگ سالان رو گفت دوسومش رو بذار

ولی دیکلوفناک بذار براش.سارا دکتر بردی؟ تبش بخاطر عفونت نباشه؟

ترسیدین🥺🥺🥺🥺🥺انقد دلم پیشته🥺 به کیان یه بار دکتر شیاف استا ۳۰۰وخورده ای بزرگ سالان رو گفت دوسو ...

اره دکتر بردم دیروز گفت ویروسی تب پایین نمیاد 

شیاف دیکلوفناک چند بدم؟

اره دکتر بردم دیروز گفت ویروسی تب پایین نمیاد شیاف دیکلوفناک چند بدم؟

من برا کیان دیکلو۵۰میدم چون کیان۲۱کیلو هست ولی لیا وزن وسنش از کیان بزرگتره نمیدونم ولی دیکلو۱۰۰بذار بازم تو نت ببین