2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه امروز که مجازی نبودن حضوری بودن برای فردا یک زمزمه هایی هست اما قطعی هنوز پیامی داده نشد

کیان فردا هم مجازی‌

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
کیانم موفق باشهخودت چیکار میکنی شام چی گذاشتی من هنوز جی تزاشتم نمیدونم چه کنم؟

الهی آمین🤲 من منتظرم کاوه بخوابه برم یه دوش بگیرم. نهار قیمه گذاشتم ولی شام اصلا حال ندارم چیزی درست کنم اشتها ندارم بیینم مهدی چیکار میکنه چیزی میخره یا مارو به رستوران تخم مرغیش دعوت میکنه.

الهی آمین🤲 من منتظرم کاوه بخوابه برم یه دوش بگیرم. نهار قیمه گذاشتم ولی شام اصلا حال ندارم چیزی درس ...

😂رستوران تخمدمرغیش  

منم مثل تو منتظرم ببینم حامد چه میکنه😂ناهارمم قرمه بود

😂رستوران تخمدمرغیش منم مثل تو منتظرم ببینم حامد چه میکنه😂ناهارمم قرمه بود

تخم مرغ در حالت های مختلف نیمرو،تمام رو،املت،هم زده،آب پز🤣🤣🤣🤣دلم خواست فردا نهار قرمه سبزی بذارم.

وای سارا جون چه حادثه تلخیمتاسفم که این اتفاق تو محله شما پیش اومده دیدم که چند صفحه قبل نوشتیخیلی ...

حنا جون من واقعا دلم نمیخواست در مورد  مسائل خشنونت آمیز صحبت کنم برای همین نسبت ب پیام سارا واکنش نشون ندادم.

اما چیزی که شما گفتی در مورد حمایت از زنان در کشورهای دیگه و جایگاه زن اولا روی کاغذ هست ! 

و آمار جهانی سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱ رو برات پيوست میکنم! 

دوم اگر قرار باشه همین یک اتفاق رو مشت نمونه خروار کنی (که البته آین یک روش آماری رد شده هست ...) توی جمع خودمون میبینی که وضعیت اینطوری نیست درسته در برخی استان‌ها خشونت علیه زنان در کشورما بیشتر از استانهای دیگه است و به تبعش خودکشی که حالا نام نمیبرم و قطعا خشونت در ایران صفر نیست اما اینکه کشورهای دیگه رو بدون هیچ قید کلامی مبرا کنی واقعا قابل پذیرش نیست!

ماشالله خودت زبان انگلیسی ات خوب هست یه جستجوی لاتین بکنی مثال نقض صحبت رو در تعداد بالا پیدا میکنی!

در پایان اگر بحث برابری حقوق زن و مرد باشه با چیزی که مطرح کردی آقایون باید در این کشورها شورش کنن چرا با این صحبت کمترین حقوق شهروندی رو ندارن 😁 

سال ۲۰۱۹👇

https://s8.uupload.ir/files/1839058_616_a1dr.jpg 

این سال ۲۰۲۱👇

https://s8.uupload.ir/files/images_cubh.png

اینم ده تا کشور اول که ایران جز ۳۵ تای اول هم نیست.👇 اینو فارسی گذاشتم که واضحتر هست.

https://s8.uupload.ir/files/download_fhto.jpeg

یه جستجو هم بکن ببین توی آلمان و توی فرانسه بیشترین تماس‌های تلفنی به پلیس برای چی هست. 

تمام صحبتم اینه بگم اینطوری نیست که همه خوب باشن ما بد باشیم اما دست کم آمار جهانی که همیشه علیه ایران بوده الان در مورد ایران در این زمینه آمار ویژه ای ارائه نداده

آره املا رو دادن،قرآن امروز بود.فردا هم علوم داره.

بهترین خاطرات زندگیم موقع امتحانا بود میومدم خونه غذای خوشمزه 

شیرکاکائو و کیک 

خوابیدن 

دوباره درس خوندن 

مامانا خیلی نقش مهمی تو این خاطرات خوب دارن