2777
2789
عنوان

پیشنهاد ازدواج به خواهرم به نظرتون برخوردمون چی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1019 بازدید | 59 پست

شوهرش بهش خیانت کرده بینشون اینجوری شده حالا خودشم هنوز جدانشده داره به ازدواج فک میکنه اینم خیانته ، نیست ؟ 

نه به نظر من اگه تفاهم ندارن اصلا دیگه بهش فک نکنه تا اینجاش زیاد جلو رفته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این اقای فامیل یوقت از طرف شوهرش نباشه که مهریه شو ببخشه و از اونورم این بازیش بده و باهاش ازدواج نک ...

این که غیر ممکنه گلم اصلا احتمالش صفره اون آقا اصلا شوهر خواهرمو نمیشناخت شهر دیگم زندگی میکردن فقط عروسی خواهرم اومده بود شوهرشو یه مرتبه دیده بود

شوهرش بهش خیانت کرده بینشون اینجوری شده حالا خودشم هنوز جدانشده داره به ازدواج فک میکنه اینم خیانته ...

الان خواهرم چی کار کنه بدون کارو زندگی با یه بچه چیش خیانته خیانت اون وقت بود با شوهرش بود اگه اینکارو میکرد خیانت بود نه الان که شوهر لجنش بخاطر زنای خراب خواهرمو سکه یه پول کرد برای بالا کشیدن حق و حقوقشم 4 ساله طلاقشو نمیده

الان خواهرم چی کار کنه بدون کارو زندگی با یه بچه چیش خیانته خیانت اون وقت بود با شوهرش بود اگه اینکا ...

عزیزم چرا عصبانی میشی من نظر شخصیمو دادم از نظر من خیانته ، چرا نمیتونه جدا بشه ؟ 

مگه خیانت ندیده چرا نمیتونه جدا بشه ، کار هم بره پیدا کنه حالا ک مجبوره در حد تحصیلاتش کار نکنه بره یه کار راحت تر و لول پایین تر 

منم زنم منم خیانت و نامردی از طرف مرد رو خیلی بد میدونم حرف من اینه که چرا باید برای خودش دردسر درست کنه وقتی جداشده چرا باید با یکی دیگه درمورد ازدواج صحبت کنه ، خواهرت تا حالا پاک بوده اگه به گوش همسرش برسه میدونی ک میتونه خیلی بدتر سرش بیاره 

میتونه حتی بچه رو هم ازش بگیره ، پس به نظر من یکم احساسی فک نکنید ، اول از همه فکر منبع درآمد و جداشدن از همسرش باشه ، نزار بخاطر پول و درآمد بیوفته توی یه چاه بزرگتر 

امیدوارم صحبت منو بی احترامی ندونی 

ان شالله موفق باشید

عزیزم چرا عصبانی میشی من نظر شخصیمو دادم از نظر من خیانته ، چرا نمیتونه جدا بشه ؟ مگه خیانت ندیده چر ...

عزیزم خیانت اصلا دلیل موجهی تو قانون ما برای جدایی نیست اصلا قاضی محلم نداد به خواهرم در حالی که چند تا مدرک حسابیم از خیانت شوهرش داشت خدا شاهده گرونده طلاقش دو سال تو دادگاه بود رسیدگی نمیکردن همش میگفتن به خاطر بلاتصدی بودن شعبه تاریخ جلسه عقب افتاد اخرم یه حکم سرسرری دادن که خیانت دلیل طلاق نیست بهتره برگردن و زندگی کنن همین

عزیزم خیانت اصلا دلیل موجهی تو قانون ما برای جدایی نیست اصلا قاضی محلم نداد به خواهرم در حالی که چند ...

ای بابا بخدا ناراحت شدم ولی تعجب نکردم میفهمم خیلی سخته خیلی 

به نظرم بخاطر ازدواج مجدد از مهریه اش نگذره حتی اگه قرار باشه ازدواج کنه با پول مهریه اش یه وکیل خیلی خوب بگیره ک نزاره بعد از طلاق مهریه رو نده 

اما این آقای خواستگار به نظر من اگه تفاوت ندارن ریسک نکنن، چون ازدواج دوم واقعا باید سخت گیرانه تر بود 

منظورش جیه که بهم کمک کنیم حالا که تفاهم نداریم ؟ 

قطعا جوابش نده

مگر بعد از خواستگاری رسمی و برای آشنایی قبل ازدواج

منظور از جمله تفاهم نداریم اما کمک کنیم

چیزی جز نیاز جنسی نیست

که بعد از برطرف شدن

با همون بهانه تفاهم نداشتن خواهرت میذاره کنار

و ۱۰۰ البته بیشتر از شکست اولی آسیب میبینه

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

عزیزم چرا عصبانی میشی من نظر شخصیمو دادم از نظر من خیانته ، چرا نمیتونه جدا بشه ؟ مگه خیانت ندیده چر ...

عزیزم قصدش دوستی با اون آقا نبود میخواست ببینه اگه قصدش صد در صده با اطمینان مهریشو ببخشه و طلاق بگیره و با این آقا ازدواج کنه چون الان با مهریش داره خرج زندگی خودشو دخترشو میده اگه همین طوری بره مهریشو ببخشه و طلاق بگیره اونوقت شاید تا ده سال دیگم کیس ازدواج پیش نیاد اونوقت خرج زندگیشو از کجا بده؟ رشتشم عزیزم زمین شناسی هست هیچ کاری براش نیست آموزش و پرورشم قبول شد اما تو گزینش چون چادری نبود و اهل نماز جمعه و جماعت نبود و انتخابات زیاد شرکت نکرده بود ردش کردن کارای دیگم که میگی لول پایین مثل فروشندگی حقوقی نمیدن که خرج خودشو دخترش در بیاد نهایت 4 یا 5 تومن برای صبح تا بعد از ظهر کار میخوان بدن اونم کلی ناز دارن خدا شاهده برای شیرینی فروشی رفت قبولش نکردن دنبال کسی بودن که کار کامپیوتریشم خیلی عالی باشه و با چند نرم افزار حسابداریم آشنا باشه