2777
2789

@آنهaدختریhدرمزرعه   توهم همون چیزی که من حس میکنم رو حس میکنی؟ 😐💔

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم بچه دومم بیست روز به زایمان تو شکمم مرد

فکر میکردم دیگه هیچوقت بچه دار نمیشم

اما شکر خدا پسرمو اوردم الان شش سالشه

میدونم حال دلت خرابه خواهر جان ولی فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی

تازه بعد اون اتفاق فهمیدم شوهرم واریکوسل هم داره باید درمان شه

ملی دکتر و دارو و....تایپیکام هس

فقط خودت نباز عزیزم

ناامید نشو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همش میگم اگه قرار بود خدا بگیرتش چرا داد چرا گذاشت ببینمش چرا زودتر وقتی کوچولو تر بود نگرفتش چرا گذ ...

دقیقا

انشالله هر چی خدا بخواد

روز محشر به خدا خواهم گفت           آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود
فدات شم عزیزم دخترم 3 ماه و 9 روزش بود که از دستش دادم. تب کرد  بخاطر یه تب مزخرف زیر سرم بچ ...

امضاهامون🖤💔

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
الهی بمیرم برای دلت 🥹🥹🥹 برج ۹ پارسال از دستش دادی؟

خدا نکنه عزیزم اره برج ۹ ۱۴۰۲

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
روز جشن ۱۰ روزگی؟ ای وای  جلوی چشم مهمون ها؟

اره اتفاقا یکی از مهمونا فهمید بچه تموم کرده رفته بوسش کرده دیده بچه تنش یخ کرده بعد نفس نمیکشه بردنش بیمارستان گفت اگه یه ربع زودتر میاوردین یه امپولی تو سرش میزدیم تموم نمیکرد گفته بودن نیم ساعت پیش تموم کرده بوده بچه 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
اره اتفاقا یکی از مهمونا فهمید بچه تموم کرده رفته بوسش کرده دیده بچه تنش یخ کرده بعد نفس نمیکشه بردن ...

الهی عزیز دلم

این چه دردیه که خدا بهمون داده که باید تا آخر عمر همراهمون باشه

روز محشر به خدا خواهم گفت           آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود
منم ۱۴۰۲/۰۹/۰۹ بود ساعت ۱۲ ظهر 

خدا لعنت کنه این برج ۹ رو

متاسفم🖤

الهی عزیز دلم این چه دردیه که خدا بهمون داده که باید تا آخر عمر همراهمون باشه

عزیزم خدا بهت صبر بده شما هم نی نی از دست دادی؟

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
2810