2777
2789
دوست دارم به هر کسی که مثل من تجربه داره بگم که واقعا یه روزی قلبتون سبک میشه از غم تموم میشه ناراح ...

سلام دوست عزیز

سبک میشه یعنی؟

الان 5 ماهه می گذره انگار همین دیروز بوده

روز محشر به خدا خواهم گفت           آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود
چقدرررر روزای سختی رو داری میگذرونی  خانوما نمی دونن به فکر خودشون باشن یا همسرشون😔 ان شاءال ...

قربونت برم عزیزم انشالله.. اره واقعا خودم یجور شوهرمم جور دیگه بلافاصله بعداز مرگ بچمون شوهرم تپش قلب و استرس اومد سراغش تاالان داره قرص میخوره وقتایی ک نیاز داشتم کسی هوامو داشته باشه نبود تازه مریض داری هم کردم😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهی بمیرم شما براچی؟؟ 

فدات شم عزیزم

دخترم 3 ماه و 9 روزش بود که از دستش دادم.

تب کرد 

بخاطر یه تب مزخرف زیر سرم بچه ام نتونست نفس بکشه 18 روز تو دستگاه ونتیلاتور بود و هر جور دردی بچه ام کشید تا پر کشید و رفت.

حال دلم بد

همه اش گریه میکنم 

وسایلشو میبینم لباسایی که تنش می کردم و بو می کنم.

فدات شم عزیزم دخترم 3 ماه و 9 روزش بود که از دستش دادم. تب کرد  بخاطر یه تب مزخرف زیر سرم بچ ...

الهی بمیرم برای دلت😭😭بچه اولت بود؟ منکه باهاش خاطره ای ندارم داغونم وای بحال تو من بچم فقط یه کلاه و پتو ازش رف به تنش ک دادم بیرون😭😭😭

سلام دوست عزیز سبک میشه یعنی؟ الان 5 ماهه می گذره انگار همین دیروز بوده

عزیرم خیلی متاسفم 

شما که چند وقتی عزیزتونو از نزدیک دیدین و لمس کردین قطعا براتون سخت تره

ولی مطمئن باشین یه نی نی جدید که بیاد خیلی از غمی که رو دلتون هست سبک تر میشه 

ایشالله خدا دوباره دلتونو شاد کنه

من بعد فوت بچه م اینقدر حالم بد شده بود که به هذیان بینی افتاده بودم؛میدیدمش؛صداشو تو خونه میشنیدم 

واقعا روحم در عذاب و سختی بود

ولی الان فقط یه خاطره ی غم انگیزه 

گاهی حتی ممکنه گریه هم کنم و هر روز هم یادش میفتم ولی اون غم سنگین دیگه نیست؛قلبم دیگه تو فشار نیست

الهی بمیرم برای دلت😭😭بچه اولت بود؟ منکه باهاش خاطره ای ندارم داغونم وای بحال تو من بچم فقط یه کلاه ...

فدات بشم

بله بچه اولم بود.

دارم میمیرم از دوریش و کاری از دستم بر نمیاد.

عزیرم خیلی متاسفم  شما که چند وقتی عزیزتونو از نزدیک دیدین و لمس کردین قطعا براتون سخت تره ول ...

الان رفتم پیشش یه کمی نشستم و اومدم.

عزیرم خیلی متاسفم  شما که چند وقتی عزیزتونو از نزدیک دیدین و لمس کردین قطعا براتون سخت تره ول ...

شما چند وقت بود باهاش زندگی کردی؟

همش به همسرم میگم چرا اینجوری شد.

چرا به دنیا اومد که بره؟

شما چند وقت بود باهاش زندگی کردی؟ همش به همسرم میگم چرا اینجوری شد. چرا به دنیا اومد که بره؟

همون روزی که به دنیا اومد فوت شد  

قطعا غم شما سنگین تره

ایشالله به زودی دلتون شاد میشه

الان رفتم پیشش یه کمی نشستم و اومدم.

همش میگم اگه قرار بود خدا بگیرتش چرا داد چرا گذاشت ببینمش چرا زودتر وقتی کوچولو تر بود نگرفتش چرا گذاشت لمسش کنم ببینمش تکوناشو حس کنم😭اما میگذره ایشالا دوتامون بزودی مامان میشیم حال روحیت ک بهتر شد اقدام کن منم شرایطش پیش بیاد حتما اقدام میکنک تموم خستگیش سختیاش و استرس و ترساشو ب جون میخرم چون فقط با وجود یه بچه دیگه اروم میشیم

همون روزی که به دنیا اومد فوت شد     قطعا غم شما سنگین تره ایشالله به زودی دلتون شاد میش ...

انشالله برامون دعا کن بارداری

خدا انگار دیگه صدای من و نمیشنوه

2810