2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستم همینطوری شد دومین بچشو خداروشکر دنیاآورد و الان ۹سالشه اسم بچه فوت شدشو روش گذاشت. خدا به دلت ...

خداکنه همینجوری بشه خداکنه بعد سه ماه استرس و غم خدا دلمو شاد کنه الهی هیچکس با بچش امتحان نشه 😭😭😭💔🥀

خدا صبرتون بده عزیزم انشالله دومی رو سالم وسلامت بغل میگیری وبزرگ شدن وقد کشیدنشو ب تماشا میشینی دل ...

قربونت برم گوش نکن هرکی هرچی میخواد بگه امیدوارم هرچی که تو دلیته سالممممم باشه

ببین جمله کلیشه ای استرس خیلی برات بده رو همیشه درنظرداشته باش 😁 بعدم انشاءالله برای این اثدامت حت ...

رفتم زیر نظر باشم اما دکتری ک انتخاب کردم خیلی سختگیره با توجا به جواب کالبد شکافی گفت اول برو مشاور ژنتیک 

کاش می‌شد بغلت کنم تا مغز استخونم این درد و حس کردم  چقد بخاطر فشار روانی پانیک میشدم

😭😭😭من این مدت سه ماه خیلی عذاب کشیدم همش خوشحالی شوهرم جلو چشممه ک بچمون روز تولد حضرت علی بدنیا اومد همش قبلش میگف خانوم فکنم بچه میخواد روز پدر بیاد وقتی بچم بدنیا اومد خوشحال  ترین بود اما نهایت خوشحالی ما یکساعت هم نبود😭😭😭 خدا دل جفتمونو شاد کنه

ای جاااانم😭😭😭😭😭😭 ان شاءالله خدا برات جبران کنه عجله نکن بزار جواب آزمایشت بیاد دوباره اقدام ...

اره میترسم منتظر جوابم 😭😭😭تحمل ی غم دیگه رو ندارم سیسمونی بچم جلو چشمم داره زجرم میده هم دوس دارم زود جاش پر بشه هم میترسم خیلی هم میترسم

خداروشکر عزیزم  خدا برات نگه داره عزیزم  بالا توضیح دادم😭😭😭

یه جورایی هر دومون به یه دلیل عزیزمونو از دست دادیم

چقدر هم ناز بودش

خدا ایشالله دوباره یه خوشگل توپولو قسمتت میکنه

کافیه پزشکا یکم وجدان داشته باشن که اینجوری داغ رو دل ما مادرا نزارن

حالتو میفهمم عزیزم منم پسرمو واسه یه لحظه دیدم هیچ وقت صورتش از یادم نمیره ولی بعد اینکه دوباره مادر ...

انشالله ک منم سرم بند بچه ی سالم بشه غمش هیچوقت از دل از سر نمیره اما اینجوری شاید یکم اروم بگیرم 

یه جورایی هر دومون به یه دلیل عزیزمونو از دست دادیم چقدر هم ناز بودش خدا ایشالله دوباره یه خوشگل ت ...

قربونت برم ایشالا خدا دلمونو شاد کنه.. بامن ی رفتارایی شده این مدت ی حرفایی شنیدم ک میگم باشه نشد خدا نخواست قسمت نبود اما کاش همون قصور پزشکی باعث مرگ بچم شده باشه نکه بگن مشکلی داریم 😭😭😭ترسم اینه 

دکتر ژنتیک گفت چون سابقه ی بیماری مادرزادی ندارین تو فامیل و با همسرت فامیل نیسید میتونید اقدام کنید اما من خیلی میترسم هم دلم بچمو میخواد💔😭

اره میترسم منتظر جوابم 😭😭😭تحمل ی غم دیگه رو ندارم سیسمونی بچم جلو چشمم داره زجرم میده هم دوس دارم ...

کاملا میفهمم حست رو

چون دقیقا درگیرش بودم

میگذره این روزا

گاهی ما حکمت بعضی اتفاق ها رو متوجه نمیشیم

بعد از فوت بچه م وقتی حالم خیلی بد میشد قرآن رو باز میکردم و قبلش از خدا میخواستم یه چیزی بهم بگه قلبم اینقدر و آتیش نباشه

داستان حضرت خضر و اون پسر بچه ای اومد که حضرت خضر اونو از بین برد و گفت خدا با اینکار هم بچه و هم پدر و مادر رو عاقبت به خیر کرد و هم نسل پاکیزه ای به اون پدر و مادر عطا کرد

تو دو ماه سه بار قرآن رو باز کردم و خدا ساخته هر سه بار همین صفحه اومد

قربونت برم ایشالا خدا دلمونو شاد کنه.. بامن ی رفتارایی شده این مدت ی حرفایی شنیدم ک میگم باشه نشد خد ...

ترس شما طبیعیه عزیزم

ولی مشخصه که مشکل بجه به خاطر دفع مدفوع بوده

مثل بچه ی من

کالبدشکافی هم کردیم؛هیچ مشکلی نداشت عزیز دلم

خواهر من زندگی ادامه داره

ایشالله قراره مادر بشی دوباره؛باید محکم باشیم و دوباره ایم مسیر رو برای مادرشدن طی کنیم

خدابزرگه

حتما اتفاق های خوبی تو راهه

اولین تایپیک من سال ۹۴ سه ماه بعد از فوت بچه م هست

بخونی میبینی چقدر حالم بد بود

۶ ماه شب خواب نداشتم

ولی گذشت اون روزا

کاملا میفهمم حست رو چون دقیقا درگیرش بودم میگذره این روزا گاهی ما حکمت بعضی اتفاق ها رو متوجه نمی ...

اره میدونم همه اینارو من خودم روز سوم بچمو اونجوری رو تخت بیمارستان دیدم ک قرار بود دیالیز بشه ازش دل کندم زوری نخواستمش از خدا گفتم هرچی صلاحه اگه قراره ی عمر عذاب بکشه برنگرده خونه همینجور ک نتونستم بغلش کنم لمسش کنم.. تا مرد دو روز بعدش سینهامم اب شد انقد قبلش شیر داشتمو میدوشیدم ب هوای اینکه اومد بهش بدم اما همشون ریختم رفت.. سینهامم اب شدو زود خشک شد شیرم

2810