2777
2789

[QUOTE=337134567]آخی عزیزم مشکلش چی بود[/QUOTE

بارداریم و همه چیزم خوب بود  طبق سونو چهار روز مونده بود ب تاریخش دردم گرفت یجورایی فکنم زایمانم دیر شد بچم اینجوری شد بدنیا اومد مدفوع کرده بود گفتن باید بره دستگاه ریهاش پره بعد دو سه روزم گفتن کلیه هاش دفع نداره باید دیالیز بشه و بعدم بردمش بیمارستان کودکان دیالیز بشه نموند فوت کرد.. دادیم کالبد شکافی جوابش اومده هیپوکسیک ایسکمیک انسفالوپاتی در زمینه ناهنجاری مادرزادی قلبی کلیوی من تموم سونوها رفتم سالم بود بچم هنوز باورم نمیشه اینجوری شد البته موقعی ک زایمان کردم دیدم دکتر ی ماما کنارش بود گف مایع امینوتیک کمه نداره بعدم بند ناف بچم خشک شده بود وقتی دیدمش.. نتونستم بغلش کنم ببوسمش حسرتش موند رو دلم روز قبلش رفتم معاینه گف دهانه رحم سه سانت بازه برو خونه ورزش کن حموم کن دردات شروع میشه اما نشد و فرداش دردم گرفت دکتر احمق اگه منو زودتر فرستاده بود بیمارستان شاید اینجوری نمیشد.. رفتم مشاور ژنتیک گفت که احتمال ژنتیک بودنش نزدیک ب یکه و قصور پزشکیه ک کمبود اکسیژن به قلب و کلیها اثر میذاره بهم گفت باردار شو اما باید قبلش احتیاط ازمایش کاریوتایپ بدین بعدش باردار شو و حتما اکو قلب بده و سلفری.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریض بود و تو بیمارستان این چهار روز؟! یا خونه برده بودینش؟! معمولا اگر مشکلی باشه میگن نرید بچه ر ...

نه اونجور مریضی نبود اولش فقط بخاطر ک مدفوع خورده بود گفتن باید بره دستگاه و بعدم هی اتفاقا بدتر.. 

۱۰ هفته و۲روز

فرداصب تویه لیوان یه بارمصرف نصف لیوانووایتکس بریز نصفشوادراراول صبت ...اگه کف کرد اومدبالا مث نوشابه و توش حباب زد پسره ...اگه ادراروریختی ولی واکنشی نشون نداد یا زود کف ازبین رفت دختره ...

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 

منم هفت سال پیش هفته 39پسرم ‌و بخاطر اینکه جفت از کار افتاد از دست دادم ،سزارین بودم یه سال بعدش باردار شدم الن یه گل پسر 5ساله دارم‌ شکر خدا  

بارداری دوم زیر نظر پریناتالوژیست بودم خیلی هواسم بود دوباره گرید جفت زود رفت بالا هفته 37سزارین اورژانسی شدم 

دلیل فوت بچه هر چی بود کامل به پزشک توضیح بدین طبق اون مراقبت میکنه که ایندفه مشکل پیش نیاد 

نه اونجور مریضی نبود اولش فقط بخاطر ک مدفوع خورده بود گفتن باید بره دستگاه و بعدم هی اتفاقا بدتر..&n ...

عزیزم خداب دلت صبربده ...توکل کن ب خودشو اقدام کن اینسری پیش یه دکتر حاذق برو انشاءالله ک یه پسرخوشگل و توپولیوسالم خدا بجای ازدست رفتت بده بهت ♥️🥲

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 
منم هفت سال پیش هفته 39پسرم ‌و بخاطر اینکه جفت از کار افتاد از دست دادم ،سزارین بودم یه سال بعدش بار ...

دکتر زنان گفت برو مشاور ژنتیک وقتی رفتم بهم گفت ژنتیکی بودنش نزدیک به یکه و اما احتیاط ازمایش بدین دادیم جوابش نیمده هنور اما گفت میتونی باردار بشی ولی بایو خیلی حساس تر و تحت نظر باشی

عزیزم خداب دلت صبربده ...توکل کن ب خودشو اقدام کن اینسری پیش یه دکتر حاذق برو انشاءالله ک یه پسرخوشگ ...

خیلی میترسم الان سه ماهه گذشته تموم موهام داره از استرس و اعصاب خوردی میریزه

ببین جمله کلیشه ای استرس خیلی برات بده رو همیشه درنظرداشته باش 😁

بعدم انشاءالله برای این اثدامت حتما حتما حتما پیش یه دکتر خوب و گاربلد برو ودلیل فوت جنیتم بهش بگو ک بیشتر حواسش جمع باشه ...بسپرش ب خدا و ....

بد ب دلت راه نده .

تاخدا هست پادشاهی کن 😊❤️ 

مطمئن باش این روزها هم میگذره و ان شاءالله بچه ی بعدی تو به سلامت بغل میگیری

فقط سعی کن رو روحیه ات کار کنی یه وقت میبینی بچه داری ولی مثل قبل انرژی و حوصله نداری

بچه ی خواهر منم همینطور شد

اما الان خدا رو شکر خواهرم ۳تا بچه داره اما روحیه اش خراب شده

پسر قشنگم💔😭

حالتو میفهمم عزیزم منم پسرمو واسه یه لحظه دیدم هیچ وقت صورتش از یادم نمیره ولی بعد اینکه دوباره مادر شدم خیلی راحت تر باهاش کنار اومدم هواسم پرت بچم شد 

چاره کارت دوباره بچه دار شدن اگه طبیعی زایمان کردی دوباره اقدام کن دلیل نداره دوباره اینجوری شه فقط زیر نظر دکتر خوب باش تا میتونی دعا کن ،من همش خانم فاطمه زهرا و قسم میدادم به همون بچش که تو شکمش فوت شد که پسرمو بهم برگردون خداروشکر حاجت گرفتم  ان شالله شمام دامنت سبز شه گل پسرتو بغل کنی 

2810