2777
2789
عنوان

آشنائی با نحوه فعالیت در تبادل نظر

| مشاهده متن کامل بحث + 19156 بازدید | 337 پست

اگ توجه داشته باشین کاربرا دیگ مث قبل نمیان نی نی سایت خودمنم تای ماه مقابله  میکردم نمیتونسم .تغییرات خوبی اعمال شده ک جای تشکرهست ولی رنگ وپیچیدگی زیادی هست واین گزینه حذف تاپیک توسط کاربررو دوباره راه اندازی کنید.ماازمساعل شخصی وخانوادگی میگیم ک هممون هم ازاقوامنون توسایت هست اینطوری اگ تاپیک بمونه ممکنه لوبره شخصیت واقعیمون .خواهشارسیدگی کنیدسپاس بیکران

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
مشکل تاپیکهای مورد علاقه رو در اولین فرصت پیگیری میکنم بعضی از مشکلات رو در حال حاضر نمیشه برطرف کرد ...

سلام ممنون از پیگیریتون

گوشیم iphone 5s هست و از مرورگر chrome استفاده میکنم

با من صنما، دل یک دله کن ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگ توجه داشته باشین کاربرا دیگ مث قبل نمیان نی نی سایت خودمنم تای ماه مقابله  میکردم نمیتونسم . ...

حذف تاپیک و سایر تغییرات انجام میشه اما یک مشکل سروری داریم که اول باید اون رو برطرف کنیم. 

2805
سلام ممنون از پیگیریتون گوشیم iphone 5s هست و از مرورگر chrome استفاده میکنم

مشکل رو دیدم و به فنی هم ارجا دادم اما در حال حاضر اگر گوشی تون رو به شکل افقی بگیرید لیست تاپیکها رو به شکل کامل می بینید

مشکل استیکرها برای شما برطرف شد؟ اگر نه، لطفا بفرمائید از چه مرورگری استفاده میکنید و با چه گوشی هست ...

نه برطرف نشد اسم مرورگرمو نمیدونم الان عکسشو میفرستم،قبلا با کروم میرفتم ولی حساب کاربریمو دیگه باز نمیکرد مجبور شدم از این مرورگر استفاده کنم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
نه برطرف نشد اسم مرورگرمو نمیدونم الان عکسشو میفرستم،قبلا با کروم میرفتم ولی حساب کاربریمو دیگه باز ...

فرستادم فنی تا بررسی کنند

سلام ممنون از پیگیریتون گوشیم iphone 5s هست و از مرورگر chrome استفاده میکنم

مجدد چک کنید ببیند مشکل برطرف شد

سلام خانوم تهرانی عزیز

من یه تاپیکی رو مثلا صبح میزنم و بعد عصر یا شل میام و دوباره یه چیری مینویشم که به روز بشه اما توی لیست موصوعات له دوز شده صفحه اول سایت نمیاد چرا ؟؟؟

ممنون میشم بهم جواب بدین

خدایا کمکم کن
2810