2777
2789
عنوان

آشنائی با نحوه فعالیت در تبادل نظر

| مشاهده متن کامل بحث + 19156 بازدید | 337 پست
خانوم تهرانی فکر نمیکنین خیلی این حرکتتون زننده س؟؟؟؟ تشریف میارین برای یه موضوعی که اهمیت چندانی ن ...

عزیزم همش دو روز تاخیر داشتم . اگر قرار نبود پاسخگو باشم هیچوقت تاپیک نمیزدم و مورد بعدی اینکه این تاپیک صرفا برای اطلاع رسانی در خصوص تهیه فیلمهای آموزشی هست و برطرف کردن ابهامات در خصوص ویدیوها . کاربران محترم سوالات مربوط به مشکلات فنی را باید در تاپیک مرتبط با این موضوع (تاپیک مربوط به مشکلات کاربری) مطرح کنندکه نی نی یار 5 همیشه در آن تاپیک پاسخگو هستند

یه سوال دیگه!  این قضیه موضوع نیمه خصوصی چیه؟  نوشته فقط اعضایی که دعوت شدن میتونن پست ب ...

نحوه دعوت دوستان به تاپیک نیمه خصوصی : روی پروفایل کاربر موردنظر کلیک میکنید و گزینه دعوت به انجمن را کلیک میکنید

توضیحات تاپیک نیمه خصوصی درست پائین این گزینه قرار دارد اما اگر تصور میکنید واضح نیست باید به فکر راهکار بهتری برای این موضوع باشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه راهنمایی کنید چه جور میشه پست گذاشت

ابتدا گروه مرتبط با موضوع خود را باز کنید سپس زیر گروه متناسب با موضوع را انتخاب کرده و گزینه ایجاد موضوع جدید را کلیک کنید

آموزش ایجاد تاپیک در لینک ویدیوئی که در اولین پست قرار دادم با عنوان آشنائی با تبادل نظر سایت وجود دارد

سلام کسی نیست بگه چجوری میشه تاپیک ارسال کرد؟

ابتدا گروه مرتبط با موضوع خود را باز کنید سپس زیر گروه متناسب با موضوع را انتخاب کرده و گزینه ایجاد موضوع جدید را کلیک کنید

آموزش ایجاد تاپیک در لینک ویدیوئی که در اولین پست قرار دادم با عنوان آشنائی با تبادل نظر سایت وجود دارد

2805
تعداد پست های جدید تاپیک مورد علاقه رو برگردونید دیگه. بعدم امکان حذف پست و تاپیک رو خسته شدم بس ک ...

مشکل نمایش تعداد پستهای جدید در تاپیکهای مورد علاقه رو در اولیت قرار دادم امیدوارم به زودی برطرف بشه

سلام خانوم تهرانی من یه کاربری با عنوان ماریان داشتم هر کاری میکنم نمیتونم واردش بشم کمکم میکنید لطف ...

سلام. ایمیل مربوط به کاربری قبلی خود را در پیام خصوصی برای من ارسال کنید تا بررسی شود

گوشی شما چیه؟ چون من با گوشی خودم این مشکل رو نمیبینم. 

گوشی من؟!!! عزیزم من از حداقل پنجاه تا کاربر پرسیدم همه ما فروم ها رو با فونت درشت میبینیم همون فونت اول 

فکر میکنم مدل گوشی تاثیری در اندازه فونت نداره

دنیا وفا ندارد ای نور هر دو دیده...
یادم رفته ایمیل چی بوده 

پس نام کاربریتون رو برای بنده ارسال کنید. نام مستعار نه نام کاربریتون رو در پیام خصوصی ارسال کنید

سلام خانم تهرانی .مااین همه ازصب تاشب توسایت شماییم حق ایوگل داریم چراب نظرات کاربرهااهمیت نمیدین.چراحذف کردن تاپیک توسط خودمون رو برداشتین .اینطوری خیلی بده ک فقط دوتاروحذف میکنید

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
2810