2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خیلی نزدیک نیست قطع رابطه اگه خیلی نزدیکه کنترل.مثلا جواب سوالاشو واضح ندی بپیچونی یا سوالش و با سوال جواب بده

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

اول کنترل رابطه 

اگه جواب نداد، قطع رابطه 

وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)...    ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!

فضول داریم تا فضول 

یه فضولایی هست درنهایت بهت کمک میکنن برات خیر میخوان اما ذاتشون اینطوره دیگه با اینا ادامه و کنترل 

اما اما اونایی که اذیت میکنن کم کردن رابطه و سکوت و اتو ندادن جلوشون 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
جاریمه نمیشه کلا قطع بود دوست داران نمیشه بالاخره جایی همو میبینم

خب باهاش گرم نگیر، درحد سلام علیک باش

خدايا شكرت ❤️السلام علي الحسين ✨ ممنونم كه روز تولد امام حسين بهم عيدي دادي خدا جون 😘

من بدبخت خواهرام اینجورین، چن بار قطع ارتباط کردم و هی آشتی کردیم هربار به خودم میگم دیگه حواسم به حریم شخصیم هس کنار اونا ولی باز نمیتونم تودار باشم. و برا هزارمین بار چن روز پیش قطع ارتباط کردم باشون😔😥

💔دل نشکنیم💔