2777
2789
و وقتی خواستیم بریم خونه بزور از هم دل کندیم فرداش باید میرفت سرخدمت ولی تو ماشین گفت فردا نمیرم میخ ...

وای ینی داشتین شیطونی میکردین و پلیسه دیدتون😂😂😂

پندی برای یک عمر: نگذار مردم درباره ات زیاد بدانند🤞🎀💟🌾

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علی منو رسوند خونه و خودش با سرعت رفت تو راه خونه بهم زنگ زد گفت فداتشم اصن نترس برو خونه و با خیال ...

نامزدت هم احیانا آرشام آرتام زاده نیست؟

بعدشم پیرمرده مگه تجاوز کرده که یارو گفته انتقام تک تک اشکایی که ریختی رو ازش بگیرم؟

الان شوهر طرف با چندین سال زندگی مشترک هم اینو به زنش نمیگه

فانتزی های ذهن یک بچه دبیرستانی 😑

حداقل یکم آپدیت کن چون تک تک جمله بندیات تو همه رمانا مشترکه

لابد بعدشم رفتی مهمونی و اتفاقی اونجا دیدیش و اونم تورو دید و نفس های داغش خورد تو صورتت و توأم برای اینکه لجشو دربیاری رفتی با یکی از پسرا رقصیدی و اونم اومد پسره رو آش و لاش کرد و تورو برد طبقه بالا و تو با دنیای دخترونگیت خداحافظی کردی 😐

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

دیشب یه کلیپ دیدم راجب برگشت ودلتنگ شدن طرف مقابل

میگفت هرگز چکش نکنیدنه برنامه هاش نه در زندگی واقعی اینجور به خودتون ثابت میکنید که اون بدون شما خوشحال خوشبخته

همیشه تصور کنید که بهتون کلی پیام عاشقانه میده کلی زنگتون میزنه درخواست میکنه باز باهم باشین سوپرایزتون میکنه

تصور کنید که اون خیلی عاشقتونه شمارو دوست داره

همش آینده تونو درکنارش تصور کنید حتما بهتون برمیگرده 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
مگه کمیته دهه ۷۰ که راه به راه هی بیان به شما گیر بدن که چه نسبتی دارید؟ 

یاد فسیل افتادم هر کی می‌رسید بهشون گیر میداد 😂🤦🏼‍♀️

غرق زخمیم...ولی قامتمان خم نشده :(🌱🍒
2810