2777
2789
به نظرتون من چیکار کنم شوهرم راه نداده منو تو خونه صورت جلسه کلانتری دارم و وسایلمو ریخته بود بیرون& ...

اظهار نامه داده و نمیتونی ثابت کنی شما و قطعا دادخواست تمکین خواهد داد 

به استناد چنین چیزی اصلا نمیشه جدا شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خوبین؟

در مزایده چند ملک موروثی فروش به چه صورته. منظورم اینه که همه املاک در یک روز به فروش میرن؟؟ اگه در سه مرحله بفروش نره تکلیف املاک چی میشه؟ 

املاک ما پراکنده س؛ یکیش توی قم و یکیش توی تبریز و یکی شم توی شهریاره. فروش اینا در مزایده به چه صورته؟ سپاس

سلام خوبین؟ در مزایده چند ملک موروثی فروش به چه صورته. منظورم اینه که همه املاک در یک روز به فروش م ...

واحد اجرای احکام هر شهر به ضورت جداگانه مزایده رد انجام میده ...بنابراین در یک روز نشدنیه ...و امکان تجدید مراحل مزایده هست بعد ۳ بار

عزیزم بیشترین دلایل موثر بر طلاق چیه؟ اختلاف دیدگاه سیاسی هم از همون عوامل مهمه؟ زیاد آدما سرش به م ...

خیلی چیزا اما الان متاسفانه مسائل مالی ، خیانت و عدم تعهد و عدم بلوغ فکری بیشترین دلیل هست ..

اما تفاوت فاحش در هرچیزی در ازدواج بین دو نفر خطرناکه 

اگر شما میانه گرا باشید در هر مسئله ای و یا انعطافتون زیاد باشه تو مسائل عیبی نداره 

اما اگر نسبت به موضوعات موضعتون کاملا مشخص هست و اصلا جزو ارمانهای زندگیتونه قطع به یقین با کسی که متفاوته از شما به مشکل میخوریذ ....چه سیاسی چه فرهنگی چه حتی سلیقه ای

بااین طرح تسهیل گند زدن به وکالت رسما با نمره منفی قبولی در وکالت داشتیم امسال

اره منم میبینم خیلیا وکیل شدن یعنی از معلم ها داره بیشتر میشه، بعد خیلی جالب یه خانوم دیدم ک من فکر نمیکردم این ادم درس خونده باشه از بس ظاهر و لباساش مناسب نبود و شلخته بود بعد گفت من وکیلم😐😐😐😐

تو کوچمون مثل قارچ وکیل سبز شده 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤

دختر خالم شوهرش تصادف کرد فوت شد. بهش دیه تعلق گرفته ظاهرا.

مرده مال اموال نداره اصلا. اون دیه رو میتونه ب عنوان مهریه برداره؟

خانواده پسر گفتن مادرش حق شیر نمیدونم چی داره. دیه مال اوناس!!!! الویت با کی هست؟ ممنون

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪