2777
2789

نمیدونم چرا بعضی ها که به شوخی متلک میندازن و تو همون شوخی دیگرانو تحقیر میکنن،  وقتی تو هم به شوخی جوابشو میدی و تحقیرش میکنی بهشون برمیخوره.  خب اگه بده چرا خودشون اینکارو میکنن اگه خوبه و شوخیه پس چرا جنبه ندارن کسی مثل خودشون باهاشون شوخی کنه. 

یا کسی که همه جا تو گرفتاری ها همه جوری یه دادش میرسی اما موقع گرفتاری های خودت حتی محلتم نمیده.  بعد که تو هم مثل خودش موقع گرفتاری هاش محو میشی همه جا میشینه پشتت بد میگه که فلانی تو شرایط سخت کنارم نبود. 

نمیدونم یه سریا واقعا منطقشون چیه که خیلی چیزا برا خودشون بده ولی برا دیگران خوبه.

چون شخصیت خودشیفته دارن 

درمقابل خودشیفته ام نباید کوتاه اومد و ساده گذشت بلکه باید دقیقا عین خودش رفتار کرد  نه اینکه درس بگیره یا بخودش بیاد فقط بخاطر اینکه بعدا حرص نخوری 

چون شخصیت خودشیفته دارن درمقابل خودشیفته ام نباید کوتاه اومد و ساده گذشت بلکه باید دقیقا عین خودش رف ...

افرین چه خوب تحلیل کردی 

واقعا خودشیفته ن و تو جهان هیچ کس و هیچ چیز براشون اهمیت نداره.  حاضرن همه رو زیر پای خودشون له کنن تا حس کنن برترن و وقتی کسی باهاشون مثل خودشون رفتار میکنه تحمل ندارن چون همه ی دنیا تو خودشون خلاصه میشه براشون. 

و توانایی درک و همدلی هم ندارن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین چه خوب تحلیل کردی واقعا خودشیفته ن و تو جهان هیچ کس و هیچ چیز براشون اهمیت نداره. حاضرن همه ر ...

دقیقا همدلی ندارن همدردی نمیکنن نوک بینیشون رو میبینن 

فقط تا میتونی ازشون فاصله بگیر