2777
2789
عزیزم به نیت ازدواج برادرم میگی ؟ کی و چججوری هستش؟ واسه خودم قبلا گفتی

سلام عزیزم وعده به ۱ دور داده شبیه ۱ سال. براشون دو تا خانوم افتاده ک یکیشون به اندازه دیگری احساسی نخواهد بود

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم وعده به ۱ دور داده شبیه ۱ سال. براشون دو تا خانوم افتاده ک یکیشون به اندازه دیگری احساسی ...

ممنون ازت . یکی و معرفی کردن حدودا دو هفته دیگه میرن واسه آشنایی ، جور میشه یعنی؟!

برامنم میگیری پسرم  با کی ازدواج میکنم کی هست و چه جوریه

اخ ببخشید گفتم گلم نمیدونستم اقا هستین😂

شخصش رو ک نمیتونم بگم اما وعده به ۲ دور داده شبیه ۲ سال

عزیزم ورقتون دو تا کیس ب من نشون میده ک شما باهاشون آشنایی در پیش دارین. روی نیت احساسی خوشحالی عاطف ...

توروخدا جواب منم بده شوهرم میاد دنبالم باهام اشتی میکنه

خدایا توروخدا کمکم کن 
عزیزم ورقتون دو تا کیس ب من نشون میده ک شما باهاشون آشنایی در پیش دارین. روی نیت احساسی خوشحالی عاطف ...

امکانش هست برای منم بگیرین؟

میگه;اشک از لبخند با ارزشتره میدونی چراچون ادما لبخندو میتونن به همه هدیه بدن ولی اشک رو بخاطر کسی میریزی که عاشقشی..
نمیشه لطفا تایم ازدواج منو بگیری؟

عزیزم اگر روابط کات شده داری به نفعته برنگردی چون ممکنه شخصی از گذشته ب سمتت بیاد اما بهتره بر نگردی. در خصوص ازدواج هم یک کیس خوب برات می بینم یا اختلاف سنی دارین یا دارای لول اجتماعی بالا هست این شخص ک در نهایت براتون روشن اومده ورق. وعده به ۲ دور داده شبیه ۲ سال