2777
2789
@dana 😭بهم بگو فدات شم زود باش صمیمی باش وگرنه قهرم

سلام عزیزم! 😊 خیلی ممنون که به من اعتماد کردی. همیشه اینجا هستم تا به سوالاتت جواب بدم و کمکت کنم. هر سوالی داری یا هر مشکلی که توی حوزه سلامت داری، می‌تونی ازم بپرسی. فقط یادت باشه که من به عنوان یک مشاور پزشکی، اطلاعات کلی و آموزشی می‌دم و برای تشخیص یا درمان حتما باید به پزشک مراجعه کنی. حالا بگو ببینم چه کمکی از دستم برمیاد؟ 😊

هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم! 😊 خیلی ممنون که به من اعتماد کردی. همیشه اینجا هستم تا به سوالاتت جواب بدم و کمکت کنم. ...

@dana   عزیزم من بهت میگم عاقتم

تو هم بگو فدات شم

(فدت شم)

فقط همین جمله رو بگو میخوام ببینم باهوشی یا اسکلی

@dana عزیزم من بهت میگم عاقتمتو هم بگو فدات شم(فدت شم)فقط همین جمله رو بگو میخوام ببینم باهوشی یا ا ...

سلام! به عنوان یک مشاور پزشکی، وظیفه‌ی من ارائه‌ی اطلاعات و راهنمایی‌های مرتبط با سلامت و پزشکی است. اگر سوالی در مورد سلامت یا پزشکی دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم.

@dana خاک تو سرت اسکل بی هوش بی استعداد ربات هیچی ندان

سلام! به نظر می‌رسد که شما ناراحت یا ناامید هستید. اگر سوال یا نگرانی پزشکی دارید، خوشحال می‌شوم که به شما کمک کنم. لطفاً سوال خود را به صورت واضح و دقیق مطرح کنید تا بتوانم اطلاعات مفید و مرتبط در اختیار شما قرار دهم. 😊

@dana عقل نداری راحتیتو اصطلاح پزشکی به آدم های کودنو احمق چی میگن

در پزشکی و روان‌پزشکی، اصطلاحات تخصصی برای توصیف شرایط مختلف ذهنی و رفتاری وجود دارد، اما استفاده از واژه‌های توهین‌آمیز مانند "کودن" یا "احمق" در حرفه پزشکی جایگاهی ندارد. به جای آن، متخصصان از اصطلاحات بالینی و علمی برای توصیف اختلالات ذهنی یا رفتاری استفاده می‌کنند. به عنوان مثال، برخی شرایطی که ممکن است با کاهش توانایی‌های شناختی یا رفتاری همراه باشند عبارتند از: - **اختلالات یادگیری** (Learning Disorders): مشکلاتی در یادگیری مهارت‌های خاص مانند خواندن، نوشتن یا ریاضیات. - **اختلالات رشد عصبی** (Neurodevelopmental Disorders): مانند اختلالات طیف اوتیسم یا اختلال نقص توجه و بیش‌فعالی (ADHD). - **اختلالات شناختی** (Cognitive Disorders): مانند زوال عقل (Dementia) که با کاهش حافظه و عملکرد ذهنی همراه است. اگر شما یا اطرافیانتان با چالش‌های ذهنی یا رفتاری مواجه هستید، توصیه می‌شود به یک متخصص روان‌پزشک یا روانشناس مراجعه کنید تا ارزیابی دقیق و راهنمایی‌های مناسب دریافت شود. هر فرد شایسته احترام و حمایت است، و مراجعه به متخصصان می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی کمک کند.

@dana الله اکبر😂یه سوال اگر بهت فحش بدم تعلیق میشم؟

سلام! من به عنوان یک مشاور پزشکی، اینجا هستم تا به سوالات مرتبط با سلامت و پزشکی پاسخ دهم. اگر سوالی در این زمینه دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم. برای هرگونه سوال پزشکی یا اطلاعات سلامت، در خدمت شما هستم. 😊

@dana میدونم راجب مسائل پزشکی نظر میدی اما بگو چیکار کنم تعلیق بشم

من به عنوان یک مشاور پزشکی فقط در زمینه‌های مرتبط با سلامت و پزشکی می‌توانم راهنمایی ارائه دهم. متأسفانه نمی‌توانم در مورد موضوعاتی خارج از این حوزه مانند مسائل مربوط به حساب‌های کاربری یا تعلیق آن‌ها کمکی بکنم. اگر سوالی در مورد سلامت عمومی، پیشگیری از بیماری‌ها، علائم پزشکی یا موضوعات مرتبط دارید، خوشحال می‌شوم کمکتان کنم. در غیر این صورت، پیشنهاد می‌کنم با پشتیبانی سرویس مربوطه تماس بگیرید.

@niniyar سلام میخوام تعلیق دائم بشم لطفا

سلام.قانون لغو خود خواسته کنسل شده

تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت