2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمونه حتما میاره اگ صد خودشو بذارع تیز هم میارع فقط پایه نباید صفر باشع مخصوصا تست هوش هم باید از قب ...

صفر که نیس از ریاضی و علوم ۴ یا ۵ فصل فقط مونده هپشم خونده یکن

من 6 سال تیزهوشان بودم بجز استرس و حالتای روانی چیزی برام نداش تورو خدا بهش فشار نیارید منی ک الان 19 سالمه با کلی مریضی بخاطر استرس و فشار عصبی دارم بهت میگم اینو

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون
صفر که نیس از ریاضی و علوم ۴ یا ۵ فصل فقط مونده هپشم خونده یکن

خوبه تلاش کنه میشه اگه قسمت باشع اینم بگم تیز و نمونه خیلی چیز شاخی نیست و تو کنکور فقط خودتی و خودت مدرسه مهم نیست اگه دخترت استرس بالایی تو رقابت داره و رقابت کردن کلا براش سخته تو فضای رقابتی تیز قرارش نده 

واقعا ؟اخه میگن جوش خوبه دختر منم استرسیه خیلی زیاد

ینی چی جوش خوبه😐نکنید اینکارو با دخترت من خودم نمونه ام دوستم تیز وضع درسیمون از یه دولتی کمتره استرسمون از هرکسی بالاتر

خوبه تلاش کنه میشه اگه قسمت باشع اینم بگم تیز و نمونه خیلی چیز شاخی نیست و تو کنکور فقط خودتی و خودت ...

خیلی زیاد استرس رقابت داره یعنی همیشه دلش می خواد اول باشه

واقعا ؟اخه میگن جوش خوبه دختر منم استرسیه خیلی زیاد

ببین من نفر دوم کلاسمون بودم پیراپزشکیا و فرهنگیان قبول شدم نرفتم موندم پشت کنکور گیر دادم به پزشکی الانم از استرس و عصبی بودن تموم صورتمو کندم مشکل گوارشی دارم بدنم بی دلیل کبود میشه حتی پریودمم جا بجا شده نه تنها من بلکه اکثر بچه هامون پر از غرور و استرس بودن من مامانم خیلی بهم استرس و فشار عصبی میده ب حدی که یدفه ببخشیدا بالا میارم تورو خدا فقط بهش فشار نیار ایشالله که قبول بشه ولی حتی اگ زبونم لال نشد اذیتش نکنید مث من بشه 

اگه جوابتو ندادم بدون در حد هم کلام شدن هم نبودی...همجنسگراها ریپ نزنید و تو تاپیکم نیاید ممنون