2777
2789
عنوان

رل بدرد نخور

76 بازدید | 10 پست

از نظر احساسی نیست اصلا پیشم 

پس به چه دردی میخوره

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
ولش کن  جای دیگه سرش گرمه  باور کن عمرتون پای هر کسی نزارید

به نظرت با یکی دیگس؟

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مال منم همینه ولی مشکلی ندارم. منظورم اینه اصلا اهل زبون بازی و قربون صدقه نیست ولی همیشه اولویتشم. اگه مال تو هم همینطوره نگران نباش مدلشه.

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
مال منم همینه ولی مشکلی ندارم. منظورم اینه اصلا اهل زبون بازی و قربون صدقه نیست ولی همیشه اولویتشم. ...

قبلا دوستم داشت بعد کلی دعوا کردیم گفت دیگه کاری به کارت ندارم

قبلا دوستم داشت بعد کلی دعوا کردیم گفت دیگه کاری به کارت ندارم

خب کات کن

اگه از ظاهر کسی ایراد گرفتم/ بهش توهین کردم/ سلیقه‌شو زیر سوال بردم و... به خاطر اینه که خودش چنین چیزی خواسته. وقتی تاپیک می‌زنید یعنی : لطفا نظر خودتون رو بیان کنید. این یعنی هر نظری باشه می‌پذیرم. اگر غیر از اینه لطفا توی توضیحات ذکر کنید که فقط هر چی میگید رو تایید کنم.
خب کات کن

شاید بکنم