2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سیاست ینی کلا هیچی نگم در باره جایه جایی اینجور ک باشه ها همسرم هیچی نیمگه درباره جابه جایی … بچه ای ...

سیاست یعنی انقدر خوب باشی که گوش به فرمانت باشه با غرغر فقط از چشم میفتی

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

با این خط یکی پیام بده بهم‌ندید میگم هرچی تو بگی!

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
نستعلیق بود فکر کردم شعره داشتم با وزن میخوندم

اره منم😄

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
گفته بود ولی میبینم نمیتونم …. اونی ک ضرر میکنه فقط منم

با زبان نرم کارتو پیش ببر

چون چیزی بوده که قبلا دانسته قبول کردی

بخوای شلوغش کنی فقط دعوا راه میفته 

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
خب بگم میخام بچمون ت خونه دلبازتر ب دنیا بیاد چی؟

اولین کاری که می کنی یه شام خوب بپزد هر چی که دوست داره یه لباس شیک و دلبر بپوش آرایش خوشگل عطر از قدیم گفتن مرد رام شکمشه 

بعد بگو فک کنم باردارم دوست دارم بچم یه جا به دنیا بیاد که نور داشته باشه یا اتاق خودشو داشته باشه نمی خورم مامانمینا اذیت بشن از صداش و ..

کاربری دست دو نفره 
خب مثلا بگو چیکار کنم ؟؟؟ چطور سیاست ب خرج بدم چی بگم ؟

برای این مورد حداقل باید یک سال جایگاه خودتو تثبیت کنی دنبال راه کوتاه نباش ، 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
خب مثلا بگو چیکار کنم ؟؟؟ چطور سیاست ب خرج بدم چی بگم ؟

بگو حالم خوب نیست خونه دلگیره

از خانوادش چیزی نگو 

از اینکه حالت تو خونه چجوریه بگو 

بعدم بگو بارداری خودش افسردگی داره اینجا کلا حالم بدتر میشه

ولی احتمالشم هست بهت بگه وقتی باردار باشی بهتره نزدیک مامانم باشی و یه وقت حالت بد نشه و... 

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐

بچه سقط کنی که جا به جا بشی؟ اون نه تنها قبول نمیکنه بلکه ناراحت و عصبانی هم میشه

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
2810