2777
2789
عنوان

من‌عاشق معلمیم فرهنگیان ک‌نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 86 پست
خب پس علوم تربیتی انتخاب کنم؟یا کلا قید کنکور تیر رو بزنم و بمونم سال بعد 🤦‍♀️

خودت میدونی، تجربه من میگه اول تمام توانت رو بزار رو کنکور فرهنگیان..من خودم لیسانس عربی دارم دوسال پشت ازمون گیر کردم..چون این رشته اکثرا داوطلباش حوزوی هستن..برای ازمون هم والا قبولیش حوزوی‌ها تو اولویتن یه واقعیته..جمعیتشونم ماشالا‌..

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
خودت میدونی، تجربه من میگه اول تمام توانت رو بزار رو کنکور فرهنگیان..من خودم لیسانس عربی دارم دوسال ...

اره عزیزم تمام تلاشمو میکنم ولی قبولی فرهنگیان امسال غیر ممکنه فقط ۱۷ روز مونده 

همون علوم تربیتی میزنم بهتره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظرفیت رو قبول دارم کمه ولی قبولی های سهمیه ایثارگری با سهمیه آزاد فرق داره مثلا از شهر ما سه تا سهمی ...

چی بگم والا، من دوستام که حتی تو دانشگاهم تدریس میکنن هم پشت ازمون موندن..کلا درصد قبولیش کمه نمیدونم چه حسابیه..امسالم که منابعش چندتا اضافه شد اصلا نمیرسه ادم بشینه همه‌رو بخونه

اتفاقاا من امسال میخاسم بدم دانشگاه آزاد رشته آموزش ابتدایی و شنیدم ک میتونی بری آموزش پروش و وارد ف ...

مرسی عزیزم برام دعا کن 

من میرم مدارکمو جمع کنم 

استرس دارم 😅

آره منم شاگرد اول شدم بعد استادامون گفتن این مقطع کاردانی تو هست و میتونی بری مقطع کارشناسی برای تو اموزش پرورش برای فرهنگیان این شکلی اقدام کنی 

کاش ثبت نام میکردی ولی اشکال نداره امسال برو چون مسیرای پیش روت بیشتر میشن خدا خیلی کمک میکنه پقتی تلاشتو بیشتر میکنی 

با این حال من به اون دو هفته امید دارم و اونو میخام بخونم هزار که نمیخاییم ده هزار بیست هزار انسانی چیزی نیست 

ت چرا ادامه ندادی و برا استاد دانشگاه شدن اقدام‌کنی؟

عاشق این رشته نبودم اصلا، علاهم من کلا یچیز دیگه بود

خودت میدونی، تجربه من میگه اول تمام توانت رو بزار رو کنکور فرهنگیان..من خودم لیسانس عربی دارم دوسال ...

کاش اموزش ابتدایی میرفتید 

شهر من امسال عربی دو نفر اینا خاست در عوض نزدیک دویست ها ابتدایی خانم برداشته دبیری سخت تره

عربی میگن ازمون‌استخدامی یکی دونفر برمیداره پیشنهاد میدن ک علوم‌تربیتی بردارم و آزمون آموزگاری ظرفیت ...

بله علوم تربیتی یچیز جامعه که می‌تونه همه رشته هارو دربر میگیره هم دبیری میتونی بعدا شرکت کنی هم آموزگاری شرایط سنیشم تا چهل ساله مثل فرهنگیان نیس محدودیت نمیکنن ب ی رشته خاص مثل عربی. ولی بگم فرهنگیانو قبول شدی همزمان با دوره دانشجوییت حقوق و مزایا میگیری سرکار میری ولی علوم تربیتی بخونی باید حداقل سه الی چهار سال بخونی بعد گرفتن لیسانس شرکت کنی برا آزمون استخدامی. فرهنگیان سخته ولی نشدنی نیس حتی زمزمه هایی از اینکه شرایط سنی فرهنگیان هم میخواد افزایش پیدا کنه هست تو امسال رو فرهنگیان تمرکز کن کنکور هم بده اگه فرهنگیان قبول شدی که خداروشکر ب هدفت رسیدی ولی اگه سراسری قبول شدی علوم تربیتی رو بزن تو انتخاب رشته من سال ۹۶ دبیری شهید رجایی تهران قبول شدم نرفتم بعدش حقوق و فیزیک همزمان تو پیام نور پاس کردم الان عین چی پشیمونم حالا فیزیک یچیزی ولی حقوق اصلا برنمیدارن امسال اونم فقط برا آموزگاری برداشتن 

مرسی عزیزم برام دعا کن  من میرم مدارکمو جمع کنم  استرس دارم 😅 آره منم شاگرد اول شدم بع ...

مدونی چیه چرا نرفتم؟ فقط بخاطر حرف مردم حرف مردم منو بدبخت کرددد ترسوندن گفتن اگ بری تا سالای آینده آزمون استخدامی برمیدارن اخه مگه علم غیب داریدد شاید اصلا بیشتر شد از کجا معلوم برداارن 

وگرن منم الان از مهر رفته بودم دانشگا

حالل تو مگه سال اولت نبود چجوری کاردانی مگه نباید دوسال بتونی و کاردانی بگیری؟

کاش اموزش ابتدایی میرفتید  شهر من امسال عربی دو نفر اینا خاست در عوض نزدیک دویست ها ابتدایی خا ...

من اصلا به هدف معلمی نرفتم عربی...من از فرهنگیان فرار کردم اومدم این رشته که خیلی پشیمون شدم. اون سالی که من کنکور دادم با رتبه‌های چهرهزار و پنج‌هزار میرفتن فرهنگیان واقعا راحت بود من رتبم میخورد به فرهنگیان اما خریت کردم نرفتم و عربی رو شانسی زدم روزانه اوردم و نشد انصراف بدم

چی بگم والا، من دوستام که حتی تو دانشگاهم تدریس میکنن هم پشت ازمون موندن..کلا درصد قبولیش کمه نمیدون ...

من آزمون آموزگاری شرکت کردم نه دبیری بعد آخه میگید آموزگاری راحت تره ینی امیدوار باشم آخه خیلی خوب زدم ولی وقتی اونهمه جمعیت رو که نصف شهر بخاطر این آزمون ترافیک شده بود و همه دانشگاها پر داوطلب بود دیدم و با توجه ب ظرفیت کمش خب میگم صد در صد بینوشن کسایی هست که خیلی بهتر از من زده باشه

بله علوم تربیتی یچیز جامعه که می‌تونه همه رشته هارو دربر میگیره هم دبیری میتونی بعدا شرکت کنی هم آمو ...

باشه عزیزم پس من همون رشته علوم تربیتی میزنم

ودی برا سال بعد هم میخونم شاید سال بعد فرهنگیان قبول شدم و اینو ول کردم شاید یکم سخت بگیرن برا انصراف ولی میشه یکاری کرد

و اینکه دوتا رشته خوندی هم فیزیک هم حقوق؟

اتفاقاا من امسال میخاسم بدم دانشگاه آزاد رشته آموزش ابتدایی و شنیدم ک میتونی بری آموزش پروش و وارد ف ...

آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد دوست من می‌ره گفتن فقط میتونی با مدرکش فقط تو مدارس غیرانتفاعی تدریس کنی ن دولتی 

خب چ کاریه یک دهم شهریه دانشگاه آزاد رو بده جهاد دانشگاهی همون دوره آموزش ابتدایی رو برو در عرض ی با تدریس خلاصه وار دروس همون دانشگاه آزاد تو جهاد بخون مدرکت سر سه ماه امادس منم این مدرکو گرفتم اگه آزمون آموزگاری قبول نشدم با یکی از استادام هماهنگ کردم بهم مدرسه معرفی کنه اردیبهشت برم برا گزینش 

من آزمون آموزگاری شرکت کردم نه دبیری بعد آخه میگید آموزگاری راحت تره ینی امیدوار باشم آخه خیلی خوب ز ...

خیلیا سیاه‌لشکرن خیالت راحت...من خیلی از اشناهام هیچی نخوندن الکی رفتن سر آزمون الا گول تعداد رو نخر

2810