2777
2789
عنوان

بچه دوم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 130 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۶ماه پیش زایمان کردم بچه ۲ خیلی سخته چون دست تنها بودم سر اولی خیلی کمک حالم بود مادرم چون همسایشون بودم دست تنها نباشی عالیه کمکی  داشته باشی 

ولی برنامه ریزی کن بچت تابستون باشه تا بتونی ب بچت درس یاد بدی نزار فاصلشون زیاد شه مال من ۵سال اختلافه

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
خواهر منم ۲۶ سالش یه پسر ۷ساله داره و. یه دختر نه ماهه

خدا نگه داره براش 

خیلی سخته دو تا بچه اما نیاوردن هم ذهنو مشغول میکنه برای کسایی ک مجبورن دومی بیارن

من ۶ماه پیش زایمان کردم بچه ۲ خیلی سخته چون دست تنها بودم سر اولی خیلی کمک حالم بود مادرم چون همسایش ...

خدا نگه داره برات 

خودت شرایط روحی خوبی داری الان؟؟ 

رابطت با شوهرت تغیر نکرد؟

نه شرایط مالی دارین؟!

سخته ولی داریم تلاش میکنیم هر دو شاغلیم سخته خیلی ولی همینجوری نمیمونه ما از صفره صفر زندگیمونو شروع کردیم الان اندازه خودمون داریم اما دست از تلاش بر نداشتیم برای اینده بهتر 

بدون هیچ پشتوانه ای

سخته ولی داریم تلاش میکنیم هر دو شاغلیم سخته خیلی ولی همینجوری نمیمونه ما از صفره صفر زندگیمونو شروع ...

زندگی خودته و به کسی مربوط نیست!

راستش من ۱۰ساله ازدواج کردم و قصد بچه دار شدن ندارم 

بچه همینجوری‌بزرگ نمیشه .خونه میخاد اینده میخاد 

کمی رکم تو ببخش .... 

زندگی خودته و به کسی مربوط نیست! راستش من ۱۰ساله ازدواج کردم و قصد بچه دار شدن ندارم  بچه همی ...

از من باشه همین یکی رو خدا برام حفظ کنه اما میدونم ک نمیشه فشار رومه و باید به دومی فکر کنم هم دلم نمیاد تنها باشه بچه های دیگه میبینم خواهر برادر دارن تو جمع ها دختر من تک و تنها دنبالشون دلمم میسوزه براش ساید این طرز فکر هم اشتباه باشه اما واقعا خودمم نمیدونم چیکار کنم 

زندگی خودته و به کسی مربوط نیست! راستش من ۱۰ساله ازدواج کردم و قصد بچه دار شدن ندارم  بچه همی ...

و البته کنار اینا آرامش اعصاب و روح و روان

من مشکل مالی ندارم  میتونم چهار پنج تا هم بیارم اما چون خودم آدم حساس و عصبی هستم به نظرم همین یه بچه که دارم کافیه 

...
خدا نگه داره برات  خودت شرایط روحی خوبی داری الان؟؟  رابطت با شوهرت تغیر نکرد؟

خیلی ممنون 

بچم ک خیلی اذیته منم بهتر شدم شکر خدا 

ولی من برمیگشتم عقب ۴سالگی دخترم زایمان میکردم خیلی بهتر میشد امسال دخترم کلاس اوله استرس دوتاشون دارم

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
2810