2777
2789
عنوان

بچه دوم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 130 پست
خدا حفظشون کنه هم خندم گرفت هم گریم  راستش منم ۱۸سالگی بچه اولم به دنیا اومد نه خودم بچه داری ...

حالا پسرم اصلا از اول وابسته نبود راحت پیش مادرم یا شوهرم می موند ولی دخترم دهنم رو صاف کرده از وقتی دنیا اومده تا الان که دو ساله و نیم است چسبیده بهم باور می کنی هر دو تو یه جا می خوابیم اگه یکم فاصله بگیرم جیغش می ره هوا نصفه شبی

حالا پسرم اصلا از اول وابسته نبود راحت پیش مادرم یا شوهرم می موند ولی دخترم دهنم رو صاف کرده از وقتی ...

آره چرا باور نکنم الان یکیش کنارم خوابیده تکون نمیتونم بخورم ولی من چون خیلی طول کشید برا بارداری دوم چسبیدنش هم شیرینه واسم تازه راه افتاده چهار دستو پا هر جا میرم دنبالمه همش زیر دست و پامه بالاخره بزرگ میشن همین چیزا میمونه به یادگار 

خدا حفظ کنه همه ی بچه ها رو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره چرا باور نکنم الان یکیش کنارم خوابیده تکون نمیتونم بخورم ولی من چون خیلی طول کشید برا بارداری دو ...

انشاالله خدا همه بچه ها رو حفظ کنه اتفاقا منم چهار سال منتظر بودم برا دومی ولی بعضی موقع ها کم میارم دلم می خواد یه هفته برم یه جای دور که هیچ کس نباشه

خدا حفظشون کنه هم خندم گرفت هم گریم  راستش منم ۱۸سالگی بچه اولم به دنیا اومد نه خودم بچه داری ...

ای بابا چه سخت…

اما خب حداقل دیگ فکرش عذابت نمیده خودش عذاب میده😅

حالا پسرم اصلا از اول وابسته نبود راحت پیش مادرم یا شوهرم می موند ولی دخترم دهنم رو صاف کرده از وقتی ...

اولی  بعد چن وقت باردار شدین؟

مشکلتون چی بود موقع دومی ک نمیشد؟

ای بابا چه سخت… اما خب حداقل دیگ فکرش عذابت نمیده خودش عذاب میده😅

آره ولی عیب نداره این هم میگذره 

شما هم اگه میخوایی بیاری دست به کار شو دخترت ماشاالله بزرگ شده بیشتر از این طولش نده پسرم با دخترم ۱۳سال تفاوت سنی دارن من باردار نمیشدم این همه فاصله افتاد پسرم آرزوی خواهر یا برادر داشت ولی الان دخترم شلوغ کردناش شروع شده پسرم همش در حال فراره 

اولی  بعد چن وقت باردار شدین؟ مشکلتون چی بود موقع دومی ک نمیشد؟

بارداری اولم خارج رحم بود یه لوله ام رو داوردن بعدش جلوگیری نکردم دو ماه بعد حامله شدم پسرم دنیا اومد از دو سالگی پسرم اقدام کردم برای دومی که حامله نمیشدم ولی دکتر هم نمی رفتم دیگه بعد چهار سال نازایی مامانم به زور برد دکتر، عکس رنگی گرفتم لوله ام بسته بود بازش کردن دو ماه بعد عکس رنگی دخترم رو حامله شدم فاصله سنی بچه ام شش ساله

بارداری اولم خارج رحم بود یه لوله ام رو داوردن بعدش جلوگیری نکردم دو ماه بعد حامله شدم پسرم دنیا اوم ...

ای بابا چقد بد 

باز خداروشکر هرچند سخت اما گذشت اون دوران

سلامت باشی عزیزم ممنون تازه کلی چیزا رو فاکتور گرفتم من پنج بار جراحی شکمی شدم بچه دار شدنم معجزه بو ...

اخی عزیزم 

چه خوب ک روزای سخت گذشت امیدوارم روحیت خوب باشه

2810