2777
2789
عنوان

بچه دوم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 130 پست

بچه دومه اوردن برای من خیلی سخت بود، بچه اولم اروم بود همه جا راحت می رفتم اصلا اذیت نشدم ولی امان از دومی از روزی که دنیا اومده تا الان که دو ساله و نیمه است هر اذیت و زحمتی که یه بچه می تونه داشته باشه رو داره، به خودم شدیدا وابسته است حتی پیش باباش هم نمی ایسته، یه دسشویی یا حمام نمی تونم راحت برم پشت در در حال جیغ زدن میشه

۲۴ ساعته به من می چسبه می بینی دارم ظرف می شورم این از پام اویزونه داره گریه می کنه یا اشپزی می کنم چسبیده بهم داره گریه می کنه خلاصه بچه با بچه خیلی فرق می کنه فکر نکن چون بچه اولیت اروم بوده و مادرت هم کمک بوده راحت بودی بچه بهانه گیر خیلی سخته بزرگ کردنش

وای نگووووو من خودم برام فرق نداره اتفاقا دوست دارم دخترم خواهر داشته باشه چون خودم نداشتم اما میذون ...

منم خواهر ندارم و ذوق دارم که دخترم میاد 

دختر داشتن واقعا از واجباته😍

ولی برا اولی نشد😂

نه آزمایش نداد

برا دومی گفتیم حتما میریم ivf

چون فعلا دوتا بچه میخوایم و نمیشه ریسک کنیم

البته اگه اولی پسر بود بازم برا دومی میرفتیم ivf

همسرم میگه نه میتونم از دختر بگذرم نه پسر

جفتمون جور بشه خوبه

اگه دیدیم در آینده توان بچه ی سوم رو داریم اونو دلبخواهی میاریم😂

ولی نمیشه ریسک کرد

خدا به هر کس که بخواد دختر میده و به هر کس که بخواد پسر

خواستم بگم من خیلی چیزارو رعایت کردم و دخمل گلی شد.

یه فامیلامون با کلی رعایت تغذیه و iui و بقیه چیزا دختر سومش رو هم آورد😁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه دومه اوردن برای من خیلی سخت بود، بچه اولم اروم بود همه جا راحت می رفتم اصلا اذیت نشدم ولی امان ا ...

دخترم تا دو سال خوب بود بعدش داغونم کرد  تا امسال بهتر شده 

حوصله یه بچه بدتر ک دیگ ندررم🥴

منم خواهر ندارم و ذوق دارم که دخترم میاد  دختر داشتن واقعا از واجباته😍 ولی برا اولی نشد😂 ن ...

خب دیگ 

منم یه کارایی میکنم ولی ای وی اف فک نکنم 

ببینم خدا چی میخواد 

فقط اینکه تو دلیم برای اقدام رفع بشه🤕

بچه دومه اوردن برای من خیلی سخت بود، بچه اولم اروم بود همه جا راحت می رفتم اصلا اذیت نشدم ولی امان ا ...

آخی چقدر درکت میکنم 😑

مهمونیا نگفتی فقط 

از هرچی تفریحه زده شدم

خدا بهمون صبر بده 😆

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!
آخی چقدر درکت میکنم 😑 مهمونیا نگفتی فقط  از هرچی تفریحه زده شدم خدا بهمون صبر بده 😆

تازه من فکر عروسی اقوام هم میکنن چهار تا جشن اقوام نزدیک در پیش دارم🥲

آخی چقدر درکت میکنم 😑 مهمونیا نگفتی فقط  از هرچی تفریحه زده شدم خدا بهمون صبر بده 😆

من مهمونی و عروسی نمی رم چون عملا از دماغ من که درمیاد هیچ باید فامیل بیجاره هم اعصاب خوردی بکشن ،

فقط هفته ای یکبار برای استراحت می رم خونه مامانم

عزیزم اول باید دیدت رو به زندگی درست کنی ! تربیت بچه وقت تلف کردن نیست اتفاقا اگر بتونیم بچه های خوب و سالم و صالح تربیت کنیم داریم بزرگترین کاری که هرکسی میتونه تو زندگیش انجام میده رو انجام میدیم ! من دوتا دارم الحمدللله با وجود دومی تونستم به کارها و امورات مورد علاقم کلاسایی که دوست دارم ،مهمونی ها و گردش و تفریح و همه چیم میرسم درسته کمی محدودتر ولی با برنامه ریزی میتونم انجامشون بدم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
عزیزم اول باید دیدت رو به زندگی درست کنی ! تربیت بچه وقت تلف کردن نیست اتفاقا اگر بتونیم بچه های خوب ...

اره درسته وقت تلف کردن ک نیست 

اما محدودیت تو این سن برام سخته دوباره من دختر اولم و خیلی زود به دنیا اوردم البته تا جای ممکن با کمک مامانم سعی کردم خودمو محدود نکنم اما الان میگم دوباره اون شرایط اوایل بارداری و بچه داری روز از نو روزی از نو منو دو دل میکنه ک صبر کنم یا همین موقع ها اقدام کنم اوردن ک صد در صد باید بیارم یکی دیگ تو زمان بندیش مشکل دارم

اره درسته وقت تلف کردن ک نیست  اما محدودیت تو این سن برام سخته دوباره من دختر اولم و خیلی زود ...

عزیزم ان شالله هر تصمیمی که میگیری جزو بهترین تصمیمات زندگیت باشه ،اما شک ندارم اگر از نظر مالی مشکل نداشته باشی از آوردنوبچه دوم هیچ وقت پشیمون نمیشی 

عزیزم ان شالله هر تصمیمی که میگیری جزو بهترین تصمیمات زندگیت باشه ،اما شک ندارم اگر از نظر مالی مشکل ...

مالی خیلی اوکی نیستیم اما تمام تلاشمونو داریم میکنیم خودمو و شوهرم ادم بیخیالی نیستیم 

مالی خیلی اوکی نیستیم اما تمام تلاشمونو داریم میکنیم خودمو و شوهرم ادم بیخیالی نیستیم 

الحمدلله ، ان شالله خدا به رزق و روزیتون خیر و برکت بده عزیزم

خدا حفظشون کنه هم خندم گرفت هم گریم 

راستش منم ۱۸سالگی بچه اولم به دنیا اومد نه خودم بچه داری بلد بودم نه کسی و داشتم بهم یاد بده همه تو شهرستان بودن من تهران پسرم به باباش وابسته بود باباش تا از در میرفت بیرون تا بیاد خونه پسرم گریه میکرد الان هم دخترم ده ماهشه وابسته خودمه تا بلند میشم گریه میکنه جرات ندارم به قول شما یه دستشویی برم تا بیام بیرون دخترم جیغ میزنه همیشه خدا خونم ریخت و پاشه نمیذاره از جام بلند شم موندم از الان تا کی اینجوریه 

2810