2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 861031 بازدید | 41945 پست
عزیزم معمولا بچه هایی که شیر خشک رو با شیشه شیر میخورن دیگه سینه مادر رو دوست ندارن دختر منم این طور ...

اره اینم شیر خشک رو بهتر میخوره دیگه انقدر تلاش میکنم تا بتونم سینه خودمو بهش بدم ولی فقط جیغ میزنه

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
عزیزم دخترت از اون بچه هاست ک طعم شیرخشک رو بیشتر دوستداره مثل برادر زاده من اگ ضعیفه حتما شیرخشک رو ...

اره وزنش زیر نموداره تقریبا الان دو ماهشه پنج کیلوئه 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به خدا انقدر عذاب وجدان دارم که بهش شیر خشک میدم اصلا از دیروز قلبم داره کنده میشه شیر خودمو میدوشم ...

عذاب وجدان نداره گلم کاش دختر منم شیر خشک میخورد الان اینقد ریز نبود هرحا می برمش اینقد میگن ریزه حالم بهم میخوره مخصوصا مادرشوهرم بعد چن ماه میرم خونش تا میگم سلام شروع میکنه همش بش میگه ریزه میزه انگار ن انگار نوه خودشه با کنایه و نیشخند همش میگه دخترت ریزه ب نظر من اصلا ناراحت نباش تا جایی ک می تونی شیر خودتو بش بده اگه دیگه نخورد بجاش بهترین مارک شیر خشکو بده ببین ماشالله چطور برات قد بکشه

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
انشالله عزیزم بسلامتی زایمان میکنی.کوچیکته نزدیک دوماه مریض بود ریه هاش حساس شدن مجبور شدیم براش اسپ ...

قربونت عزيزدلم انشالله🌹❤️

اي جانم چقدر اذيت شدين 😥 خداييش خيلي سخته، انشالله خدا هيچ پدر و مادري رو با فرزندش امتحان نكنه

و تن گلدخترت هميشه سلامت باشه😘

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
به خدا انقدر عذاب وجدان دارم که بهش شیر خشک میدم اصلا از دیروز قلبم داره کنده میشه شیر خودمو میدوشم ...

عزیزم دختر منم همینطوره ، الان ۳۵ روزش هست از اول هرکاری کردم سینه خودمو درست نگرفت الانم بیشتر شیرخشک میخوره فقط یه وقتایی شیر خودمو میدوشم بهش میدونم ولی تا کی میتونم براش بدوشم فک کنم آخرش کامل شیر خشکی بشه 😟

منم عذاب وجدان دارم ولی ما تلاشمون رو کردیم دیگه چه کار میشه کرد 

اتفاقا دختر خواهر منم کامل شیر خشکی هست الان نزدیک دو سالشه ماشالا هم قد و هم وزنش بالاتر از نرمال هست 

قربونت عزيزدلم انشالله🌹❤️اي جانم چقدر اذيت شدين 😥 خداييش خيلي سخته، انشالله خدا هيچ پدر و مادري رو ...

قربونت عزیزم انشالله توام بسلامتی پسرتو بغل کنی این روزا

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
عزیزم دختر منم همینطوره ، الان ۳۵ روزش هست از اول هرکاری کردم سینه خودمو درست نگرفت الانم بیشتر شیرخ ...

دختر من خیلی خوب شیر خودمو میخورد اما دکتر گفت حتما بهش شیر خشک بده که دادم این طوری شد 

اره واقعا عذاب وجدان یه طرف حرفای اطرافیان که چرا شیر خشکی کردی بچه رو یه طرف دیگه یعنی فقط دلم میخواد برم یه جایی هیچ کسی رو نبینم باور کن دیگه دارم افسرده میشم سالها در انتظار این فرشته کوچولو بودم حالا همه دارن شوق و ذوق رو ازم میگیرن 

دختر منم چند روزه بشدت بد قلق شده، فقط از سینه راست شیر میخوره، سینه چپم رو نمیگیره🥺 وقتی سینه چپم رو میگیره چند تا مک میزنه و گریه میفته😳 نمیدونم چش شده، سر سینه هم زخم نیست.

البته دو ماهی هست اقدام به بارداری داشتم، این ماه ۴ روز به موعدم هنوز هست، یعنی امکان داره باردار باشم🤨 یعنی بارداری باعث تغییر طعم شیر میشه؟؟ 🤔 اگه اینطور باشه چرا از یک سینه شیر میخوره؟؟ لطفاً کسی میدونه راهنمایی بکنه 😭

سلام دوستان . من اتفاقی این تاپیک رو دیدم امروز روز ۱۵ پریودمه روز ۱۲ سونو دادم ۳ تا فولی ۱۷ ۱۸ و۱۹ داشتم همون روز عصرش اچ سی زدم . 

دعا کنین منم باردار باشم. هیچ علائمی ندارم . فقط نفخ دارم ترشح ندارم .دعا کنین حضرت فاطمه به منم یه نی نی بده 

سلام منم چهار روز از موعدم گذشته تا الان پری نیومد بی بی هم سه تا زدم منفی شد، نمیدونم امیدوار باشم یا نه، اولین باره که پریودم عقب میفته همش سیکلم کمتر از بیست ونه روز بود، بچه ها میگید امیدوار باشم؟ علائم فقط حالت تهوع که گاهی زیاد میشه گاهی میره،