سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
ثریا جون چطوری دیگه آخراشی بسلامتی زایمان کنی انشالله عکس فسقلی تو رو هم ببینیم انشالله
قربونت برم من خداروشكر ميگذرونم با هر سختي كه هست 😍❤️ انشالله توكل بر خدا با دعاي خير شما🌹 شما خوبي عزيزم؟؟گلدخترت خوبه؟؟
فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام خانم های 🌹، این تاپیک عجب تاپیکی بود، من خیلی از پیامهاش رو که از سال 96 بود خوندم، چقدر حس خوبی بود وقتی میدیم خیلی ها باردار شده بودن و خیلی های دیگه هنوز امیدوار بودن و تلاش می کردن، نمیدونم از اون خانم های عزیز چه کسی در تاپیک هنوز فعال هست یا نه🤔 ولی منم ورودم به این تاپیک رو بهفال نیک گرفتم و امیدوارم زود باردار بشم 😭
منم قصد بارداری دارم البته یه بچه 16 ماهه دارم، میخوام بعدی رو بیارم، البته بچه ام شیر خودم رو میخوره، سه ماه هم هست اقدامم🥺 (خوب البته مسئله سنم هم هست زیاد وقتی ندارم) دکترم میگه شیردهی مانع بارداری نیست، پس چرا من داخل همین تاپیک خودندم که بعضی ها گفته بودن چون پرو لاکتین بالا بوده بچه دار نمیشن🫤 گیج شدم، کسی در این زمینه تجربه ای یا اطلاعی داره؟؟ لطفاً بیاین راهنمایی کنید😭
قربونت برم من خداروشكر ميگذرونم با هر سختي كه هست 😍❤️ انشالله توكل بر خدا با دعاي خير شما🌹 شما خوب ...
انشالله عزیزم بسلامتی زایمان میکنی.کوچیکته نزدیک دوماه مریض بود ریه هاش حساس شدن مجبور شدیم براش اسپری دهانی استفاده کنیم براش ک خوب شه طفلک خیلی اذیت شد تو این دوماه
خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
سلام عزیزم ربطی نداره دوست من بچش ۵ ماهش بود ناخواسته دومی رو باردار شد شمام استرس نداشته باش انشالله نتیجه می گیری چون مدتیه جلوگیری داشتی طبیعیه با چن اقدام نگیره مگه چندسالته؟
خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
عزیزم خیلی دوسشداره معلومه می ترسه چش بخوره.انشالله ک صد ساله شه براتون و عاقبت بخیرو خوشبخت شه
البته یه پسر ده ساله هم دارم اما چه کنم شوهر بچه دوست و خانواده شوهر پرجمعیت، منم فقط دو تا دارم، البته یه بچه 4 ماهه هم بین این دو تا سقط کردم 😢 ولی خوب این یکی جالبه عجیب شده، من اون سه تا رو بدون هیچ دارویی حتی اسید فولیک باردار شدم، اصلاً نمیدونستم فولی بالغ چیه😳
سلام عزیزم توخوبی چه خبراگل پسرم خوبع داره کارتون میبینهتازه مثبت شده هنوز نرفتم سونو برای قلبش
خدا دوتاشونو حفظ کنه برات انشالله صدا قلبشم می شنویی.یک ساله و نیمه تو اقدامی؟