2777
2789
عنوان

پریودم داشتم از گشنگی میمردم یکم از کیک دوستم خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 65 پست
خب عزیزم ناراحت نشیا ولی فکر کنم تو داری خسیس بازی درمیاریزندگی خوابگاهی یه شمای کلی از زندگی اجتماع ...

متاسفانه یک سری مشکلات برام پیش اومده 

اگر میخواستم خسیس بازی در بیارم عذاب وجدان نداشتم که بیام اینجا راجع بهش حرف بزنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نیسان آبی رو دیدی ؟ مثل اون بارو تشنج بزنم

اره چشاتم ببند نخندی یه وقت 😅

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
سلام عزیزم جانم ؟

می خواستم روی پستتون امتحان کنم.

استارتر نمی تونستن ریپلای کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

چون بدون گفتن به دوستش برداشته حس بدی داره

اها فکر کردم بهش گفته

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

دوستش هنوز نیومده 🤣 اگه بیاد گیساشو میکنه 🤣🤣

وای یلحظه تصور کردم خندم گرفت🤣💔

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

عزیزم اگه فقط گاهی پیش اومده قطعا دوستت ناراحت نمیشه و درک میکنه

براش توضیح بده و عین کیکش رو هم بخر براش که متوجه شه مشکلت پول و خوراکی نبوده صرفا حالت خوب نبوده

اما اگه این مساله بارها تکرار شده باید بگم تصویر بدی تو ذهن طرف شکل میگیره

من دوسال پیش مدتی رو با دوستام زندگی کردم.(بخاطر دانشگاه)

ادم خسیسی هم نیستم و هرچی میخریدم خودم میگفتم اگه دلتون خواست بردارید

اما باورکن اون یه ترم یکی ازدوستام کاری کرد من در شرف سوتغذیه بودم دیگه

هرچیزی و به هراندازه ای میخریدم زمانی که نبودم تموم میکرد و بعدا یکم ادای شرمندگی درمیاورد

به خدا این داستان بارها و بارها تکرار شد تا آخر اون ترم

میتونم با اطمینان بگم ایشون نهایتا برای خودش دوبار خریدکرده باشه تو ترم. از میوه و تنقلات و مواد غذایی و شامپو و صابون و روتین پوستی و.... همه رو از وسایل من استفاده میکرد

مشکل منم خوردنش نبود نوش جونش اما تصویر یه ادم بدون عزت نفس ازش تو ذهنم شکل گرفت

حالا شما اگه نهایتا یکی دوبار انجام دادی ناراحت نکن خودتو اصلا