2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 861418 بازدید | 41946 پست
راستی تولد گل دخترت مبارک باشه، هزار ساله ان شاء الله ❤️💕،، گفتید 40 ساله هستید؟؟ پس تقریباً هم سن ...

قربونت عزیزم آره متولد ۶۳ ام.

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=363448123]ببخشید یه سؤال، من هنوز تا پریودیم ۱۰ روز وقت دارم، یعنی هنوز مشخص نیست که باردار باشم فعلا ک عقب ننداختی وقت داری چند روز دارو استفاده کنی اگ باردار بودی چرک خشک کن دوز پایین بت میده دکتر مثلا کپسول ۵۰۰ بت نمیده.برا گلو درد صبحا آب ولرم  با یکم عسل و یکم آب لیمو تازه بخور عالیه.شبام با آب ولرم و نمک  گلو قرقره کن

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲

سلام دخترا، من این ماه آمپول سینال اف زدن با لترزول، ولی تخمک هام ریز بودن ودکتر بهم آمپول رهاسازي نداد، من هیچوقت سابقه ی عقب انداختن نداشتم حتی به روز، الان یه روز از موعدم گذشته بی بی زدم ولی ادرارم غلیظ نبود کم بود بعد از یه ساعت یه هاله خیلی کمرنگ انداخت، حالت تهوع شدید دارم، چیزی که نا امیدم کرده یبوست بودم یه دفعه شکمم شل شد مثل دوران پریود، واین علامت امیدم رو نا امید کرد، خیلی امیدوار بودم، بنظرتون باردارم؟ 

سلام خانوما میشه منو راهنمایی کنین 

دخترم دو ماهشه از اول سینه خودم رو خیلی عالی میگرفت ولی الان دو هفته هست که دکتر گفته بهش در کنار شیر خودم شیر خشک هم بدم از دیروز تا الان اصلا سینه خودم رو نمیگیره چیکار کنم فقط دارم گریه میکنم اگر میتونین منو راهنمایی کنین 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
سلام خانوما میشه منو راهنمایی کنین دخترم دو ماهشه از اول سینه خودم رو خیلی عالی میگرفت ولی الان دو ه ...

سلام، از همون شیر خشک بریز روی نوک سینه ات و بذار دهنش که فکر بکنه همون شیرخشک 🤨

۱۴روز پیش آمپولو زدم ، امشب بی بی چک بزنم ؟!

راستی دارو  چی خوردی؟؟  تخمک هات چه سایزی بودن؟؟ علائمی هم داری؟؟ من هم این ماه لتروزول خوردم و آمپول زدم الآن 12 روزه، سمت راست زیر شکمم تیر میکشه، کمردرد داشتم که البته اوایل بیشتر بود الآن کمتر شده، و عجیب اشتتهام زیاد شده، همش گرسنه ام، ولی فکر میکنم این ماه خبری نیست! نمیدونم چرا اصلا خوشبین نیستم🥺 چقدر زمان دیر میگذره تا 2 روزه دیگه 😭

سلام، از همون شیر خشک بریز روی نوک سینه ات و بذار دهنش که فکر بکنه همون شیرخشک 🤨

باشه ممنون امتحان میکنم حتما 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
سلام خانوما میشه منو راهنمایی کنین دخترم دو ماهشه از اول سینه خودم رو خیلی عالی میگرفت ولی الان دو ه ...

عزیزم معمولا بچه هایی که شیر خشک رو با شیشه شیر میخورن دیگه سینه مادر رو دوست ندارن دختر منم این طور شد ولی سعی کردم که هر دو رو بخور بعد کلی عذابی روی یکی از سینه هام موند در کنارش شیر خشک هم می‌خورد 

عزیزم دخترت از اون بچه هاست ک طعم شیرخشک رو بیشتر دوستداره مثل برادر زاده من اگ ضعیفه حتما شیرخشک رو بش بده چون بچه های شیرخشکی قد و وزنشون نسبت به بچه های ک شیر مادر میخورن بهتره.دختر من از اول قد و وزنش بد بود دکتر گفت شیرخشک کمکی بش بده ولی متاسفانه هرکاری کردم دخترم تا سه ماهگی بیشار نخورد و شدید ب شیر خودم وابسته شد الان قدش۶ سانت زیر نموداره مجبورم ببرمش دکتر غدد برا قدش وزن وزنشم ۱/۵ کمه ولی برعکسش برادر زدام چون شیر خشکیه با اینکه ۹ ماه از دختر من کوچیکتره ماشالله قد و وزنش اندازه دخترمنه

عزیزم دخترت از اون بچه هاست ک طعم شیرخشک رو بیشتر دوستداره مثل برادر زاده من اگ ضعیفه حتما شیرخشک رو ...

به خدا انقدر عذاب وجدان دارم که بهش شیر خشک میدم اصلا از دیروز قلبم داره کنده میشه شیر خودمو میدوشم میریزم تو شیشه بهش میدم اون طوری فقط میخوره