2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 862433 بازدید | 41963 پست
دوستاي قشنگم سلام امروز جواب آزمايش سلفري م اومد خداروشكر بچم سالمه 🤩😍😍😍😍🤩انشالله روزي تك تك ا ...

دورت بگردم راسته😍😍😍😍😍😍😍😍😍گل پسرمو اذیت نکنیییییی هااااا 

ابجی عزیزم🥰🥰

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستاي قشنگم سلام امروز جواب آزمايش سلفري م اومد خداروشكر بچم سالمه 🤩😍😍😍😍🤩انشالله روزي تك تك ا ...

سلام ب روی ماهت عزیز دلم😍 الهی هزار مرتبه شکر. 🤲🏻🧿

همیشه خوش خبر باشی مامان قشنگ😘❤️

جنسیت تو‌سلفری صددرصده. بسلامتی نی نی قشنگمون پسره یا دختر؟

✨🧿خدای مهربون را به خاطر هر آنچه که در زندگی دارم، شکر می کنم🧿✨
خداشکر ک خوبی عزیزم 😍😍منم خوبم هی دنبال رضا میدوم ابجی یاد گرفته دست میگیره به وسایل بلند میشه😍😍 ...

سلام مامان مهشید جون. ای جان دلم. ماشاالله بهش🧿💖

ببوسش رضا جان عزیز دل رو😘😘

دیشب بردمش ثریا جون. خیلی گریه کرد، بیچارم کرد.

سلام فائزه جانم خوبی عزیزم؟ امیرعلی جون خوبه؟

ای خدا 🥲 من از الان غصه واکسن و ختنه و این چیزارو دارم. میگذره جان دلم خوب موقعی بردی. بزرگتر بشه بیشتر اذیت میشه. مبارکه💐

فک کنم ۱۷روز از آمپولات گذشته .من ۱۳ روز😑من دارم با خودم کلنجار میرم که صبح تست بذارم یا نه

سلام جان دلم. روزت قشنگ. عزیزم سعی کن خودتو‌سرگرم‌کنی‌. من اخرین بار آبان ماه امپول زدم و بعدش پریود شدم. دیگه نباید میزدم. دکتر گفته بود سه ماه استراحت دارویی. من اقداممو داشتم. ولی همش میگفتم با تنبلی شدید من امپول جواب نداد این ک دیگه عمرا بشه. اذر ماه بیخیال بودم دو روز از موعدم گذشت پریود نشدم. با توجه ب سابقه م عادی بود ولی بازم بیبی گذاشتم و منفی بود. تا شد۶ روز بعد از موعدم دقیقا فردای شب یلدا. میخواستم دمنوش زعفرون اینا درست کنم ک زودتر بشم باز گفتم ی دونه بیبی ته کشو هست بذار اونم بزنم. در کمال ناباوری و معجزه ی خدای مهربون هاله انداخت🥹 دعا میکنم همه ی منتظرا این صحنه ی قشنگ رو شاهدش باشن. الهی ب حق مهربونی خدا دامن همه ی منتظرا سبز بشه و همه باردارا بسلامتی نی نی های قشنگشونو بقل کنن🤲🏻 الهی آمین🧿💖

سلام جان دلم. روزت قشنگ. عزیزم سعی کن خودتو‌سرگرم‌کنی‌. من اخرین بار آبان ماه امپول زدم و بعدش پریود ...

سلام عزیزم بله حق باشماست ولی چیکار کنم دست خودم نیست میخوام زودتر بفهمم چی میشه. صبح بیبی چک بعد خشک شدن یه خط نازک انداخت نمیخوام بهش دل خوش کنم ولی با همی بیبی چکا خودمو مشغول میکنم تا موعدم☺️☺️ ۵ روز دیگه😑 ممنون از وقتی که گذاشتی مهربون التماس دعا

خداروشکر ب سلامتی بغلش بگیری.ممنون از دعات مهربون.

فداتشم عزيزدلم لطف داري شما♥️😍

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
دورت بگردم راسته😍😍😍😍😍😍😍😍😍گل پسرمو اذیت نکنیییییی هااااا ابجی عزیزم🥰🥰

قربونت برم ابجي گلم

😍❤️

مهربونم چشممممم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
سلام ب روی ماهت عزیز دلم😍 الهی هزار مرتبه شکر. 🤲🏻🧿همیشه خوش خبر باشی مامان قشنگ😘❤️جنسیت تو‌سلفر ...

قربونت برم غزل مهربونم هميشه به من لطف داري😍

آره واقعا از صبح فقط دارم شكرگذاري ميكنم😍

غزل جان جنسيت رو گفتن پسر🥰

نميدونم اعتماد كنم يا نه تا آنومالي هم كه يكماه مونده😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام مامان مهشید جون. ای جان دلم. ماشاالله بهش🧿💖ببوسش رضا جان عزیز دل رو😘😘

خوبی عزیزم گل پسرت خوبه چیزی نمونده ها بیاد بغلت😍😍😍

چشم عزیزم حتمااا

خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩‍🍼👨‍🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍
قربونت برم ابجي گلم😍❤️مهربونم چشممممم

فدات شم😘😘😘

سلام عزیزم بله حق باشماست ولی چیکار کنم دست خودم نیست میخوام زودتر بفهمم چی میشه. صبح بیبی چک بعد خش ...

هممون این روزها رو داشتیم عزیزم. ان شاالله ک مثبت واقعی باشه و همه ی ما برات خوشحالی کنیم. 🤲🏻🧿الهی آمین💖

قربونت برم غزل مهربونم هميشه به من لطف داري😍آره واقعا از صبح فقط دارم شكرگذاري ميكنم😍غزل جان جنسيت ...

ای جان دلم😍🥹 خدای مهربون حفظش کنه و پشت و پناهش باشه. کاملا اعتماد کن قشنگم. ی سریا برای اینکه زودتر جنسیت رو بفهمن ازمایش میدن. الهی بسلامتی و شادی بقلش کنی🤲🏻🧿💖

برای منم دعا کن😘

خوبی عزیزم گل پسرت خوبه چیزی نمونده ها بیاد بغلت😍😍😍چشم عزیزم حتمااا

قربونت بشم عزیز دلم. شکر خدا خوبیم. اره مهشید جون. ی حس عجیبی دارم از ی طرف میگم این چند هفته هم زودتر بگذره و بقلش کنم. همون موقع تکون میخوره میگم نه بازم تو دلم باش و همش کنارمی و باهات حرف میزنم🥹

دعا کن همه چی بسلامتی بگذره ان شاالله😘