2777
2789
عنوان

پسر شش سالم در مورد اندام خصوصی میپرسه😳

| مشاهده متن کامل بحث + 6412 بازدید | 185 پست
براش قصه گفتم خابید ولی خب سوال تو ذهنش بدون جواب بمونه بد تره سایتی میشناسید که معتبر باشه؟

اجازه دارم ابراهیم کاوه رو ب شما معرفی کنم ،تو اینستا پیج تربیت آگاه ،ی مدت پست میذاشتن درمورد همین موضوع ،و وقتی سوالی داری از جون و دل کمکت میکنن ،من بالا یک ساله ک با پیجش اشنا شدم 

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
اینکه آموزش جنسی حق بچه‌های کوچیکه‌! این حق بچه‌ها نیست بلکه ظلم به اونها، فعال کردن قوه جنسی در سنی ...

قطعا منظورشون از اموزش جنسی اون چیزی ک تو ذهن من و شما هست نیس ،ی بچه ۵،۶ساله هیچ رقمه متوجه اون همه کلمه قلمبه سلمبه نمیشه ،،خود مشاور هم میگه در حد کم و در حد فهم بچه براش سربسته توضیح بدید ک جواب سوالش رو از شما بگیره ن بیرون از خونه از هر کسی با هر تربیتی

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐😐😐😐خانم عزیز ما اینجا داریم زحمت میکشیم هزار بار تو روانشناسی کودک گفتیم اندام خصوصی بچه و تا ح ...

من مادر نیستم. 

خیلی زشته که بچه اندام خصوصی مادرشو ببینه!

آموزش خوبه. ولی نباید مادرشو میدید😑

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
واااای نههه، اتفاقی دید، اونروز خونه نبود من دسشویی رفتم درو نبستم چون کسی نبود ، فن هم روشن بود متو ...

دوستم نیازی ب توضیح نیس ،شما دوس داشتی و شرایط جوری بوده ک مجبور ب توضیح اضافه تر برا بچت شدی خیلی هم خوب کردی چون ذهنش روزها درگیر نشده جوابشو گرفته و تمام ،،برا بعضی خانمای اینجا زیادی توضیح بدی بدتر حمله میکنن

بالاخره مامان خانوم!

چجوری ماجرا رو جمع کردین؟؟؟

لطفا حتما بگین، با جزئیات، ما هم یاد بگیریم!

( با این همه علم و سواد و تحصیلات، نمیتونیم جواب منطقی و مناسب به بچه بدیم. کاش کلاسای روانشناسی کودک هم مثل کلاسای ازدواج اجباری میشد، شرکت میکردیم، جوابا مثل هم می بود، بچه ها از هم چیزای اضافه و نامناسب یاد نمیگرفتن؟!)

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
بگو عزیزم اره گاو رو دیدی نرش ممه نداره مادهه ممه داره ازش شیر میدوشن، گربه ها رو نگا نره زیر دمش دو ...

عجب مادر نمونه ای هسی

تو این سن ب بچه اینا رو بگه 

واقعا ک 

همینه آمار تجاوز تو مدرسه ی ابتدایی ‌راهنمایی زیاد شدن ۴تا مثل تو مادرشونن 

عجب مادر نمونه ای هسی تو این سن ب بچه اینا رو بگه  واقعا ک  همینه آمار تجاوز تو مدرسه ی ...

اتفاقن علتش برعکسه چون مادر نمونه ای مص تو دارن امار رفته بالا

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید

مهد کودک و اینا میره؟

احتمالا از کسی شنیده

چرا فکر میکنی خیلی چیز بد و شاخیه

از الان آشناش کن تا بزرگسالی تربیت شه

نه مثل خیلی از پسرهای امروزی..

من فهمیده‌ام که وقتی دهانت را می‌بندی قدرتمندتر هستی .
مهد کودک و اینا میره؟ احتمالا از کسی شنیده چرا فکر میکنی خیلی چیز بد و شاخیه از الان آشناش کن تا ...

آشنا کردن صرفا این نیست که بگی اره ببین دختر ها ناحیه خصوصی‌شان فلانه بسیاری

فقط بگو شما مثلا باهم فرق دارید و هرکس باید مواظب خودش باشه هیچکس حق نداره به بون دیگری دست بزنه

آشنا کردن صرفا این نیست که بگی اره ببین دختر ها ناحیه خصوصی‌شان فلانه بسیاری فقط بگو شما مثلا باهم ...

چرا مهد میره ـ سربسته بهش توضیح دادم

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
بالاخره مامان خانوم! چجوری ماجرا رو جمع کردین؟؟؟ لطفا حتما بگین، با جزئیات، ما هم یاد بگیریم! ( ب ...

سلام دوست گلم اول در مورد اینکه یسری چیزا راز هستند و باید پیش خودش بمونن صحبت کردم ـــ چون دوستاش اندامشون رو نشونش داده بودند😓 و تازه امروز فهمیدم ــ گفتم این حسه بدی مثل خجالت به طرف مقابلت میده و نمیتونه به تو اعتماد کنه مخصوصا اگر دختر باشه. اینکه باید به حریم خصوصی بقیه که شامل اندام جنسی میشه وارد نشی و متقابلا نزاری کسی چنین رفتاری داشته باشه چون این یعنی تو نتونستی از بدنت دفاع کنی ـ در مورد لمس نشدن و لمس نکردن عضو خصوصی براش گفتم 

و درمورد تفاوت ها فقط اینو گفتم که چون خانوما باید مادر بشن و مرد ها باید پدر بشن برای همین تفاوت دارن ولی همه برای دستشویی رفتن ازش استفاده میکنن.

اینا رو روانشناس بهم گفت و من به پسرم منتقل کردم.

ببخشید که طولانی شد امیدوارم براتون مفید باشه

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
بالاخره مامان خانوم! چجوری ماجرا رو جمع کردین؟؟؟ لطفا حتما بگین، با جزئیات، ما هم یاد بگیریم! ( ب ...

این عکسم یه سری توضیح داره و فیلم در این رابطه تو گوگل بود البته در قالب کودکانه

چرا مهد میره ـ سربسته بهش توضیح دادم

مهد خیلی تاثیر داره تو یادگیری این موضوعات

متاسفانه همه ی پدر و مادر ها رعایت نمیکنن و خیلی از بچه ها بالاتر از سنشون میدونن و ادب ندارن

اما وقتی متوجه میشه دیگه نمیشه چیزی رو پنهان کرد

سلام دوست گلم اول در مورد اینکه یسری چیزا راز هستند و باید پیش خودش بمونن صحبت کردم ـــ چون دوستاش ا ...

ممنون که برامون نوشتید.

الان قانع شده طفلی؟؟؟ پیگیری سوال اضافه ای چیزی نداشت؟

امیدوارم بهتون سخت نگذشته باشه 😅😅😅😅

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.