2777
2789
عنوان

پسر شش سالم در مورد اندام خصوصی میپرسه😳

| مشاهده متن کامل بحث + 6412 بازدید | 185 پست
خیلی سوال بجایی پرسیده و مستقیماً ب هیچ اندام خصوصی ای اشاره نکرده شما هم نباید میپیچوندیش باید میگف ...

گفتم خانوما با آقایون فرق دارن و نپیچوندمش ولی براش قصه گفتم بخابه تا فردا در قالب داستان براش بگم

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
بگو عزیزم اره گاو رو دیدی نرش ممه نداره مادهه ممه داره ازش شیر میدوشن، گربه ها رو نگا نره زیر دمش دو ...

این یمقدار زیاده روی هس چون ممکنه بپرسه یعنی انسان هم اینکارو میکنه بعد خب زشت میشه ، ولی پسر من یبار خروس توی حیاطمون رو با سنگ زد پرسیدم چرا اینکارو کردی گفت آخه مرغ هارو نوک میگیره داره خفه میکنه منم گفتم اون داشت جفت گیری میکرد تا مرغ ها تخم بزارن وگرنه تخم نمیزارن. دیگه ازون روز سنگ نزد به خروسه، فهمید ، ولی بیشتر بازش نکردم دیگه 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو عزیزم اره گاو رو دیدی نرش ممه نداره مادهه ممه داره ازش شیر میدوشن، گربه ها رو نگا نره زیر دمش دو ...

شما اول درست بنویس مثل نه مص بعد بیا نظر بده خانم مص

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

بگو اره. پسرا باید حواسشون به خوانواده و خواهرشون باشه. باید حتما برن سر کار وقتی بزرگ شدن.  د ...

اینجوری که بزرگ بشه ی مرد سالار بار میاد و فک می‌کنه همه قدرت دست اونه و دخترا جنس ضعیفن و همش باید پشتیبان و حمایتگر هر دختری باشه یا تو همین بچگی هرجا دختر دید ب هوای همین حمایت بهش نزدیک میشه و ممکنه برا خود اون دختر یا خانوادش حس خوبی القا نکنه 

اینا برای پسر ۶ ساله زیادی نیست😂😂

من خودم تخم گربه رو تا حالا ندیدم برا بچه بگمـ😂

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
با خودت میبریش دستشویی؟؟ 

واااای نههه، اتفاقی دید، اونروز خونه نبود من دسشویی رفتم درو نبستم چون کسی نبود ، فن هم روشن بود متوجه ورودشون نشدم اینم تا رسید پرید سمت دسشویی چون خیلی نگه داشته بود جیشش رو در فشار بود، یهو منو دید طفلی

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
اینجوری که بزرگ بشه ی مرد سالار بار میاد و فک می‌کنه همه قدرت دست اونه و دخترا جنس ضعیفن و همش باید ...

یا خدا

بابا میخاد فعلا افکارشون پرت کنه

شما بفرما بهش بگو چکار کنه

به سلامتی گلم ما همچنان ژلیت ب دستیم🙂

ببین حتما لیزر این ناحیه رو برو دست و پا زیاد مهم نیست اما این ناحیه رو حتما لیزر کن تا ۱ سال برو بعد ۱ سال دعام می‌کنی و میگی چرا زودتر نرفتم

لیزر کردن این ناحیه بهترین انتخابم بود دیگه هر هفته با تیغ ور نمی‌رم راحتم 

ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼

من دخترم ۶ سالش بود که باردار شدم وقتی رفتم سونو که دکتر جنسیت رو بگه دخترم پرسید از کجا فهمید دکتر؟؟؟ گفتم ظاهر بدن دخترا با پسرا باهم فرق داره ولی چون خصوصی هست نمیتونیم ببینیمش😅

جواب بهتری به ذهنم نرسید اون موقع

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
اینجور مواقع باید از خودش بپرسی تا سطح اطلاعاتشو بسنجی. بعد در همون حدود جواب بدی. مثلا بگو به نظر ت ...

خیلی به جا گفتین ــ حتما

واااای نههه، اتفاقی دید، اونروز خونه نبود من دسشویی رفتم درو نبستم چون کسی نبود ، فن هم روشن بود متو ...

😁😁😁 بگو ننه اگر فرق نداشت که نمیتونستم تورو بدنیا بیارم😂😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
ببین حتما لیزر این ناحیه رو برو دست و پا زیاد مهم نیست اما این ناحیه رو حتما لیزر کن تا ۱ سال برو بع ...

واقعا از عذاب راحت میشی مخصوصا موقع عادت ماهانه چقدر سختم بود...