2777
2789
عنوان

چجوری میشه فراموشش کرد

1 بازدید | 11 پست

کسی که قبلا عاشق یه نفر شده دیوانه وار و با هم نامزد بودن یه جورایی و کلی هم هم رو می‌خواستن و اما پدر دختره مجبورش کرده با یکی دیگه ازدواج کنه اما نمیتونه عشقش رو فراموش کنه. 

چجوری میتونه فراموشش کنه؟ کارش هر روز گریه و غصه است برای عشقش. شوهرشم زیاد آدم خوش اخلاقی نیست و رابطه خوبی باهاش نداره. برای همین مدام بهش فکر میکنه و دلش براش تنگ میشه 

همچنین آدمی چطور میتونه فراموش کنه عشقش رو؟ 

خدایا دوستت دارم.. واسه هرچی که بخشیدی... همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی.. بازم چشمامو میبندم که خوبی هات رو بشمارم.. نمیتونم فقط میگم... ( خدایا دوستت دارم) 

انشا الله خداوند به قلبشون نظر بندازند و قلبشون مملو از ارامش بشه 

به قول عزیزی کارو خوبه خدا درست کنه که قادر مطلق هستند و با یه نظر قادرند جهنم زندگی رو به بهشتی بی مانند تبدیل کنند 

از ته قلب براشون ارزوی خوشبختی دارم 🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی که شوهر داره ...شوهرش چیم باشه حق فکر کردن به کسی و نداره اگه میخاد با این حرفا خودش و توجیه کنه ...

خودشم اینو میدونه برای همین میخواد دیگه بهش فکر نکنه 

خدایا دوستت دارم.. واسه هرچی که بخشیدی... همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی.. بازم چشمامو میبندم که خوبی هات رو بشمارم.. نمیتونم فقط میگم... ( خدایا دوستت دارم) 

انشا الله خداوند به قلبشون نظر بندازند و قلبشون مملو از ارامش بشه به قول عزیزی کارو خوبه خدا درست کن ...

خیلی ممنون عزیزم 

امیدوارم 

خودشم اینو میدونه برای همین میخواد دیگه بهش فکر نکنه

کسی که این موضوع رو با شما مطرح میکنه هیچ وقت نمیخاد فراموش کنه خودشو گول میزنه این گناه بزرگیه که داره به شوهرش خیانت فکری میکنه واینکه اگه نمیتونه بره طلاق بگیره 

ادم ها همیشه دنبال توجیه کردن وگشتن مقصرن واینکه اون اگه نمیخواست کسی نمیتونه بزو ر شوهرش بدع

کسی که این موضوع رو با شما مطرح میکنه هیچ وقت نمیخاد فراموش کنه خودشو گول میزنه این گناه بزرگیه که د ...

شرایط این بنده خدا البته متفاوت بود و واقعا اجبار 

اما حق با شماست. دعا کنید بتونه فراموش کنه 

اندازه ی یه کوتجربه دارم ولی نمیدونم طرف مقابل کجاست که منطقی باهاش صحبت کنم شب بخیر

امیدوام خدا به دل شما هم لطف کنه و بتونید کنار بیاین 

دعا لازم ندارن خودشون خودشونو گم کردن ....یا دلش هنوز اون دوستی رو میخاد .......

اخرشم میره زنگ میزنه به پسره وبه اون شوهر بدبخت خیانت میکنه اگه مرد هرچی باشه این زنه که باید به مردش بگه خوب باش اینتو دوست ندارم اینجوری رفتار کن ..

دعا لازم ندارن خودشون خودشونو گم کردن ....یا دلش هنوز اون دوستی رو میخاد .......

متوجه منظورتون کامل نشدم 

اما اگر منظور شما اون بنده خواست، بله خیلی پسره رو دوست داشت. پسره هم انصافا پسر خوبی بود، از اونا که میدونی مرد زندگی هستند اما نشد که بشه و هنوزم دلش پیش اون پسر گیره