امشب گفت مامان دخترا با پسرها فرق میکنن؟ گفتم الان بخواب من فردا جوابتو میدم...تا حالا نپرسیده بود
تجربه دارین؟چی جوابشو بدم؟
💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم: ««یک نامرد»» 🙃
پس باش تا اموراتت بگذره، وقتی اصل مطلب رو درک نمیکنی توقعی نیست وقتی متوجه نیستی این آموزشها پله پله ...
نوشتی: ریپلای بعدی شما باز هم نمیشه. جالبه😂
بارها دیدم چون مخالفشون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه که همسن منه بیاد و موافقشون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کمآوردن، به سنم گیر میدی نشانهی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطهی مستقیم داره، سنتی جاهلیست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جملهی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
یکی میگه اموزش بده یکی میگه منحرفش کن ـــ ولی من روم نمیشه اصلا براش باز کنم
عزیز شما خودت تصمیم بگیر. هرکسی با توجه به عقاید و ارزشهاش نظر میده.
بارها دیدم چون مخالفشون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه که همسن منه بیاد و موافقشون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کمآوردن، به سنم گیر میدی نشانهی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطهی مستقیم داره، سنتی جاهلیست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جملهی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو عزیزم اره گاو رو دیدی نرش ممه نداره مادهه ممه داره ازش شیر میدوشن، گربه ها رو نگا نره زیر دمش دوتا تخم داره مادهه نداره ادما هم همینجورین دختر و پسر انداماشون با هم فرق میکنه ،مص الاغم جفت گیری میکنن الاغ نره میپره رو مادهه یه ماده ی مفیدی تو بدنش هس مص زنبور دیدی چجوری نیش میزنه زهرشو وارد بدن انسان میکنه الاغم یه چیزی داره مص اون نیش میزنه مادهه رو مواد داخل بدنشو وارد اون حیوونه میکنه بهش میگن عمل جفت گیری مص زنبور و اینام دردم ندارع ،این بعدن باعث میشه ک یه الاغ خوشگل مص خودشون از همونجاییک اقا الاغه اون مادهه رو وارد بدن خانمش کرد بدنیا بیاد،مص دونه گیاه ک میکاریش بعد جونه میده یه گل خوشگل ازش درمیاد..بعدم بهش بگو ک تا قبل ازدواج نباس انجام بشه و این حرفارو هم ب همکلاسیاشو اینا نگه
بگو عزیزم اره گاو رو دیدی نرش ممه نداره مادهه ممه داره ، گربه ها رو نگا نره زیر دمش دوتا تخم داره ما ...
این دیگه زیاده روی نیست😂
💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم: ««یک نامرد»» 🙃
بگو عزیزم اره گاو رو دیدی نرش ممه نداره مادهه ممه داره ، گربه ها رو نگا نره زیر دمش دوتا تخم داره ما ...
برای مثال ماده و نر بهتر از الاغ و گاو نبود؟😐
بگو عزیزم خدا ادمارو متفاوت افریده یکی مهربونه یکی نه یکی ساکته یکی پر حرف پس همونطور ک خلق و خوشون باهم فرق داره بدناشونم فرق داره .خلاصه اینجوری توضیح بده که خیلی وارد جزئیات نشه
من فکر کنم جهان دیگری هم هست خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
شما باید یکی دو سال قبل بهش اموزش میدادین الانم سرج کنید تو نت چ جوری باید براش توضیح بدین جای نگرانی نداره چطور پوشش متفاوت مردو زنو میبینه اونم یه تفاوت دیگ