2777
2789
عنوان

پسر شش سالم در مورد اندام خصوصی میپرسه😳

| مشاهده متن کامل بحث + 6412 بازدید | 185 پست
واااای نههه، اتفاقی دید، اونروز خونه نبود من دسشویی رفتم درو نبستم چون کسی نبود ، فن هم روشن بود متو ...

کاش نگفته بودی دیگه شدی متهم ردیف اول اینجا😂

خانما اتفاقه پیش اومده ولش کنید بنده خدا رو

تو‌خونه که لخت نمیگرده بستینش به رگبار🤦🏼‍♀️

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم ۶ سالشه امروز می‌گفت دیشب خواب دیدم عروسکم نازش دراز بود و تکون تکون میخورد  😐😐😐

باهاش دوست شو ببین چی دیده به عروسک بیچاره تهمت میزنه😁

چه ذهنای خلاقی دارن وروجکا

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
کاش نگفته بودی دیگه شدی متهم ردیف اول اینجا😂 خانما اتفاقه پیش اومده ولش کنید بنده خدا رو تو‌خونه ...

والا بخدا چرا اینجوری هستن، یکی میگه این مادر نیس بهشت زیرپاش نی درو باز میزاره میره دسشویی😁😁

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  
اداشم در میآورد 😬😬😬🤧😂😂😂

دارک شد که...دیگه خیلی دیده ها

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
این دیگه زیاده روی نیست😂

بالاخره ک میفهمه یجوری براش توضیح بده ک یچیز عادیه و تابو نیس،بچه ها وقتی از طرف غریبه ها درمورد چیزای جنسی میفهمن فک میکنن یه چیز قبیح ،وحشتناکو خجالت اوره و حسشون مص ادم با عفتیه ک بهش تجاوز شده ولی وقتی از همون اول یچیز عادی جلوش بدی ک همه موجودات دارن حتی گیاها فقد مراحلشون با هم متفاوته اونقدر براشون عجیب بنظر نمیرسه خیلیم لازم نیس ب اندازه ی چیزی ک گفتم بازش کنی در حد سوالش پاسخ بده بزرگتر ک شد کم کم بقیشم براش جا بنداز  ،بهتره در نهایت از تو بشنوه تا دوستاش چون ممکنه با هم کلاسیاش دس ب یکارایی بزنه ک بعدن پشیمون بشی،خیلیم باز لازم نیس بگی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
والا بخدا چرا اینجوری هستن، یکی میگه این مادر نیس بهشت زیرپاش نی درو باز میزاره میره دسشویی😁😁

یه روز بچه دار میشن میفهمن

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

دارم فکر میکنم بچه ات طفلی اون لحظه گرخیده😁حتما باخودش گفته مال مامانم کنده شده😂😂

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

والا منم در باز میرم دسشوییی

البته مستر هست و فرنگی دید نداره

ولی کسی بخواد بیاد تو اتاق جیغ میزنم😂😂😂

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
یا خدا بابا میخاد فعلا افکارشون پرت کنه شما بفرما بهش بگو چکار کنه

من راهکار خودمو دادم و بنظرم خودش انقد عاقل بود که تصمیم گرفته در قالب داستان براش تعریف کنه بنظرم بهترین راهکار رو انتخاب کزده

اداشم در میآورد 😬😬😬🤧😂😂😂

یا حسین😂💔

بعضی وقتا واقعا بچه ها یک رفتار هایی میکنن آدم شاخ در میاره و می‌ترسه

برادر من کوچیکه بعد فی. لتر گوشی مامانم وصل بوده عکس ناجور اومده می‌گفت که اجی یک عکس دیدم خیلی وحشتناک بود جیش دختره رو سوراخ کرده بودن مرده جیشو....

بخدا یک لحظه دستور نام سر شد خیلی ترسیدم ولی بعدش از یادش رفت خداروشکر