امشب گفت مامان دخترا با پسرها فرق میکنن؟ گفتم الان بخواب من فردا جوابتو میدم...تا حالا نپرسیده بود
تجربه دارین؟چی جوابشو بدم؟
💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم: ««یک نامرد»» 🙃
خیلی سوال بجایی پرسیده و مستقیماً ب هیچ اندام خصوصی ای اشاره نکرده شما هم نباید میپیچوندیش باید میگف ...
گفتم خانوما با آقایون فرق دارن و نپیچوندمش ولی براش قصه گفتم بخابه تا فردا در قالب داستان براش بگم
💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم: ««یک نامرد»» 🙃
بگو عزیزم اره گاو رو دیدی نرش ممه نداره مادهه ممه داره ازش شیر میدوشن، گربه ها رو نگا نره زیر دمش دو ...
این یمقدار زیاده روی هس چون ممکنه بپرسه یعنی انسان هم اینکارو میکنه بعد خب زشت میشه ، ولی پسر من یبار خروس توی حیاطمون رو با سنگ زد پرسیدم چرا اینکارو کردی گفت آخه مرغ هارو نوک میگیره داره خفه میکنه منم گفتم اون داشت جفت گیری میکرد تا مرغ ها تخم بزارن وگرنه تخم نمیزارن. دیگه ازون روز سنگ نزد به خروسه، فهمید ، ولی بیشتر بازش نکردم دیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو اره. پسرا باید حواسشون به خوانواده و خواهرشون باشه. باید حتما برن سر کار وقتی بزرگ شدن. د ...
اینجوری که بزرگ بشه ی مرد سالار بار میاد و فک میکنه همه قدرت دست اونه و دخترا جنس ضعیفن و همش باید پشتیبان و حمایتگر هر دختری باشه یا تو همین بچگی هرجا دختر دید ب هوای همین حمایت بهش نزدیک میشه و ممکنه برا خود اون دختر یا خانوادش حس خوبی القا نکنه
واااای نههه، اتفاقی دید، اونروز خونه نبود من دسشویی رفتم درو نبستم چون کسی نبود ، فن هم روشن بود متوجه ورودشون نشدم اینم تا رسید پرید سمت دسشویی چون خیلی نگه داشته بود جیشش رو در فشار بود، یهو منو دید طفلی
من دخترم ۶ سالش بود که باردار شدم وقتی رفتم سونو که دکتر جنسیت رو بگه دخترم پرسید از کجا فهمید دکتر؟؟؟ گفتم ظاهر بدن دخترا با پسرا باهم فرق داره ولی چون خصوصی هست نمیتونیم ببینیمش😅
اینجور مواقع باید از خودش بپرسی تا سطح اطلاعاتشو بسنجی. بعد در همون حدود جواب بدی. مثلا بگو به نظر ت ...
خیلی به جا گفتین ــ حتما
ببین حتما لیزر این ناحیه رو برو دست و پا زیاد مهم نیست اما این ناحیه رو حتما لیزر کن تا ۱ سال برو بع ...
واقعا از عذاب راحت میشی مخصوصا موقع عادت ماهانه چقدر سختم بود...