2777
2789
عنوان

پسر شش سالم در مورد اندام خصوصی میپرسه😳

| مشاهده متن کامل بحث + 6412 بازدید | 185 پست
عاقا نکنین خدایی. با اینکارا آگاهی نمیره بالا. فقط کنجکاویشون بیشتر میشه و..

کور نیس که بچه ، منو تو دسشویی دیده بود پرسید چرا واس تو شبیه منو داداشی نیس

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوال من اینه چرا تا حالا نپرسیده...

شما مادر عزیز برید عنوان تربیت جنسی رو از سایتا حتما حتما مطالعه کنید و بعدش باهاش کار کنید

و همه چیز رو یه باره بهش نگید

و مهم تر اینه که همه چیزا رو از مادر باید بشنوه

و اگر دیدی چیزی رو بلد نیستی جواب بدی ،کافیه حواسشون پرت کنی و بعدش بری تحقیق کنی و بعد جواب بدی، شتابزده عمل نکن

قبل از بیان تفاوت عضو خصوصی زن و مرد،باید در طی پروسه ی چند ماهه یا چند ساله،تفاوت هارو آموزش میدادی

تفاوت نخود و لوبیا گرفتههه تا تفاوت ظاهری کرد و زن از لحاظ ریش و سبیل و نرمی و زبری پوست ها ...

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
می‌گفتی دخترا بیلبیلک دارن😂 ( اون دو تا لبه های داخلی)😝😝😂

😑😑😑😑

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
وا چرا به بچه نگفتی، پسر من از ۴سالگی میدونه پسر با دختر فرق داره

اینم میدونه فرق داره نمیدونه فرقش چی هست مساله من همینه

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

عزیزم اول ازش بپرس خودت چی فکر میکنی تا مطمعن بشی چیزی میدونه چیزی دیده یا نه بعدش میتونی بگی اندام خصوصی دخترونه رو دارن توضیح واضح نمیخواد بدین که کنجکاو بشن 

خدایا شکرت به خاطر وجود تو دلی قشنگم 💖

😑 کاش حواست بود نبینه. فکرش درگیر نشه

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

سلام جانم، من راجع به این مساله از مشاور حاذقی راهنمایی گرفتم، ایشون گفتن این مسائل رو مثل دیگر تفاوت‌های ظاهری خانم‌ها و آقایون، عادی جلوه بدید؛ مثلا برای پسرتون توضیح بدید همون‌طوری که بابا ریش و سبیل داره اما من ندارم اینم یک تفاوته؛ نسبت به این مساله حساسش نکنید مطمئن باشید راحت کنار میاد و خیلی زود فراموش می‌کنه🌷

ببین حساس نشو 

پسر من بهم گفت مامان من فکر کنم فهمیدم دخترا با پسرا چه فرقی دارن گفتم چی ؟گفت دخترا ممه دارن گفتم آره دیگه دخترا باید به بچه هاشون شیر بدن خدا بهشون ممه داده. بعدش گفتم دیگه چه فرقی دارن به نظرت؟گفت دخترا موهاشون بلند هست و لباسشون با پسرا فرق داره .منم گفتم آره دیگه دخترا دوست دارن موهاشون بلند باشه و لباس گل گلی  بپوشن .نباید حساسش کنی

اگه از اندام خصوصی هم پرسید بگو آره دیگه خدا دخترا و پسرا را مثل هم دیگه نیافریده بعدش برو تو فاز دیگه ای مثلا پسرا ماشین دوست دارن و.....

ببخشید ولی چرا باید شما رو تو دستشویی ببینه که بعدا این سوال براش پیش بیاد؟😐 شما مختاری بچه خودت رو هرجوری بخوای تربیت کنی و بهتره آدم از بچگی حیا رو به بچه‌ها آموزش بده که جامعه به این لجنی که هست کشیده نشه.

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

مال تورو چطوری دید ؟ لباس زیر داشتی اون موقع یا نه؟ واضع دید ؟ خب بهش بگو من جنسیتیم فرق می‌کنه با تو

من دخترم تو پسری و این جور چیزا 

ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼