2777
2789
عنوان

آدم تازه به دوران رسیده دورتون داشتین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 38 پست

جاری من دقیقا همینه پز میده همش دوست داره باپسرای مجرد توی جمع باشه.باپولش محبت میخره وهمه رفتن طرفش.باورم نمیشود یکی ازپسرهای مجرد وپرغرور فامیل الان شده دم دسی اش کاراش رامیکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یا مثلا بگه من از بقیه بالاترم؟به آدمها بی محلی کنه؟

آی حرفش دیگه نزن که الان باز فشارم میاد رو ۱۰۰ خواهر شوهر ندید پدیدم نمونه باز همه این‌است که گفتی بابا هر چی داریی نوش جونت ولمون کن تو رو سر جدت 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

آره  اطراف من زیاده

یه زنی که تازه رنگ پول رو دیده.  

یادمه وقتی بچه بود باید ب باباش التماس و گریه میکرد براش فلان کفش رو بخره  با التماس از باباش پول میگرفت

حالا چن ساله شوهر کرده و شوهرشم از طریق رشوه خواری  و کارایی که زودتر آدمو به پول میرسونه،   الان وضعشون خوبه.   و عیییین عقده ای ها دقیقاااا عین عقده ای ها پز داشته هاشو میده.  هرچند پول حروم بادآورده،   زیادم بهشون نساخته  هم خودش زشت شده هم شوهرش و هم بچه هاش انقد هله هوله خوردن بچه هاش و کباب خوردن،  دارن میترکن. 

من که چن سالیه باهاش سرسنگینم  محلش نمیدم و ازش دوری میکنم.   با اینکه نسبتش بهم نزدیکه و مجبورم تند تند ببینمش. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

ب ترتیب بگم 

شوهرم 

خواهر شوهرم  مادر شوهرم   

یعنی ب تازه دوران رسیدگی چنان افتخار نیکنن ک اصلا حالیشون نیس 

واقعا براشون متاسفم 

دقیقا ب من میگم تو از پشت کوه امدی این چیزا حالیت نیس 

مثلا مادر شوهرم  تازه طلا خریده  استیناشو تا میزنه میاد بالا دستاشو میزارو رو زانوش   بعد نیگه چقدر طلا گرون شده  مامانت چند گرم طلا داره !!!! 

یا خواهر شوهرم   از همچشمی خواهر من مرستار برا بچهاش گرفته ک بکه ما خانواده متمدنی هستیم  

من خواهرم مشکل ارتروز داره و زانو چند ساله تو کارا خونه  کمک دست داره  سعی میکنه بیشتر ب خودش برسع   و با اون خانوم واقعا مثل دوست رفتار میکنه  با هم چایی میخورن  براش بره سفر  سوعاتی میبره 

ولی خواهر شوهر من یه ماهه پرستار گرفته    با مرستار بچها مثل نوکر رفتار نیکنه سرش داد میزنه ! دخترم تعریف میکرد ک بی چاره میر زنه خجالت میکشه عمه میگه چرا لفت میدی زودتر کار کن   میگه شوهر عمه با عمه دعوا کرد ک چرا بلند حرف میزنی خانومه  خجالت میکشه ! میگه مفت ک کار نمیکنه زود باشه  ۰۰۰💔😕😑 اینا بخشی از کاراشونه 

و شوهرمو بگم  نگم بگم نگم .خدایا بیا منو بکش 😑💔💔💔💔💔💔

جاری من دقیقا همینه پز میده همش دوست داره باپسرای مجرد توی جمع باشه.باپولش محبت میخره وهمه رفتن طرفش.باورم نمیشود یکی ازپسرهای مجرد وپرغرور فامیل الان شده دم دسی اش کاراش رامیکنه

آره به کتفم بودن یجاهایی حالشون رو میگرفتم

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بیشتر ببینید