2777
2789

عادیا نه ها طبیعی نه کسایی ک از نچرال گذشتن میبینین قیافه قبل ژلشون رو تو ذهنتون مجسم میکنین چجوری بودن پرنسس هم باشن با خودم میگم لبش اینجوری بود ژل زده اینجور شده ابروش فلان بوده کلا  مثلا چهره قبلیشو انتلیز میکنم چی بوده چهره عملیشونو معیار زیبایی نمیگذارم و بهشون نمیگم زیبا از نظر من دختر مصنوعی اصلا قشنگ نیست و این نظرمنه نظر من به تو مربوط نیست

و از ادمی ک ظاهرشو اینقدر دستکاری میکنه بعش اعتماد ندارم چون انگار تو زندگیشو خیلی چیزا رو پنهون میکنه این صرفا وایب و حس منه و به کسی توهین نمبکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم هر کس حق داره برای زندگیش تصمیم بگیره و درست نیست ما تو کارشون دخالت کنیم اگه با تزریق کرده حالش بهتره خوب کاری کرده انجامش داده

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

انالیز نمیکنم ولی مصنوعی رو نمیپسندم و همه شبیه هم شدن ی جورایی

ولی خب طرفدار دارن دیگه متاسفانه

کاربر قدیمی هستم کار بر no aks ،،،،، خیلی وقته نبودم از سال ۹۶ عضوم

من حس خاصی ندارم

بلآخره انتخاب خودش بوده شاید اینجوری حالشون بهتره 

هر کسی ممکنه ب یه دلیلی این کارو کرده باشه 

آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧

منم اینجورم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

ببین من خودم خوشگلم ولی زیر چشمام گود بود فیلر زدم

خوب خیلیییییی بهتر شدم

چرا نباید نقص صورتمو برطرف میکردم؟

الان خیلی حسم بهتره

ولی با عملای تهاجمی  و خیلی  بولد موافق نیستم