2777
2789
عنوان

باردارم ماه اخر شک دارم‌که زگیل تناسلی گرفتم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 21 پست
هر ضایعه ایی زگیل نیست منم به مدت یکی دراورده بودم رفتم دکتر معاینه کرد گفت احتمال زیاده زگیله..بعد ...

خیلی طول میکشه جواب ازمایش و تست بیاد خیلی نگرانم چون‌چیز زیادی تا زایمانم نمونده میترسم تا جواب بیاد مجبور بشم زایمان کنم😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
علایم داری؟اگر خدایی نکرده زگیل داشته باشی حتما سز میشی یکی از کاربرای اینجا نفهمیده بود که مبتلا ه ...

دقیقا از همین ترسیدم 

نمیدونم‌امشب برم بیمارستان‌معاینه بشم یا بمونم چهارشنبه دکترخودم‌برم😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نترسونش استرس بده. بر اش بده چیزی نیست یه گوشت اضافه 

عزیزم نمیخام بترسونمش.اما اون خانم خودش میگفت اگر میفهمیدم اینجوری به سر بچه م نمیومد بنده خدا حتی عکس بچه رو هم فرستاده بود.من اولش هم گفتم که خدایی نکرده.

اینم بگم من خودم تا قبل تاپیک اون خانم واقعا همچین اطلاعاتی نداشتم.قصد من فقط اگاهی بود.انشاالله که همچین چیزی نیست 

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
عزیزم نمیخام بترسونمش.اما اون خانم خودش میگفت اگر میفهمیدم اینجوری به سر بچه م نمیومد بنده خدا حتی ع ...

اره میدونم قصدت بد نبود ولیباردارا کلا خیلی حساسن.  وترسو گنا دارن.   چیزی نیست من زیر بغلم دوتا بزرگ زگیل دارم 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   

سلام عزیزم

ببخشید مزاحمت شدم

من معذرت میخوام ۴روزا اسهال شدید گرفتم اصلا حالم خوب نیست. داشتم تاپیک های قدیمی رو میخوندم ببینم چی خوبه دیدم شما تاپیک زدید. میشه بهم بگی چه چیزایی خوردی نمیخواستم مزاحمت بشم ولی حالم خوب نبود واقعا. تو تاپیک اخرم کامل گفتم چجوری شدم