2777
2789
عنوان

خسته شدم از بس مامانم ریده به هیکلم

157 بازدید | 20 پست

هر دقیقه

هر ثانیه

اصلا کاریش ندارم ولی یهو شروع میکنه فوش دادن بهم

امروز مثلا نشستیم داشتم غذا میخوردیم بعد طوریه ک در خونه  روبرومونه  در خونه همسایه و راه پله ام قشنگ معلومه

اجی کوچیکم باز گذاشت درو منم با لباس باز نشستم تو خونه زفتم درو بزارم رو هم اجیم جیغ و داد کرداروم رفتم زدم ب پاش

مامانم شروع کرد فوش دادن بهم😐😐

فوشای عجیب مثلا یهو میگه ج*نده بودن فقط به دادن نیست تو حرکاتشونو انجام میدی😐😐😐

یا میگه اشغال پست

پست تر از تو ندیدم تو دنیا

منم ۱۸ سالمه بالاخره یه غروری دارم درسته مامانمه ولی حق نداره دبگه اینطوری صحبت کنه باهام

منم هرچی میگه دیگه بهش میگم خودت میگه میرم جلو دختر عموت ک همسنته کوچیکت میکنم میگم اره بمن میگی پدرسگ و اشغال و پست گفتم هرچی ک میگی برمیگررونم به خودت دیگه چ کنم😐😐

گفتم نمیری حرف خودتو بگی ک هی بهم میگی ج*نده؟؟؟

از خانواده هایی که از سن نوجوونی ب بعد دیگه چشم دیذن بچه ی خودشونم ندارن متنفرم

امیدوارم نسلشون منقرض شه

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل روحی روانی دارن احتمالا

دیشبمبهشون گفتم 

گفتم شماها مشکل روحی روانی دارین

بمنم انتقالش دادین بعد میگی چرا انقد عصبی ای یا جیغ میزنی از دستمون

پریشب با مامانم بحثم شد تو اتاق موندم ررو قفل کررم هی بس نمیکزد میگفت ارع میرم از این خونه و تو خراب شدی و فلان بهمان انقد جیع زدم و گفتم برو و برنگرد ک هنوز سرم درد میکنه

بعد تایچی میشه جلو بابام گریه میکنه مظلوم نمایی میکنع

ایشونم مقصر مادر پدرشه که مطمعنم مشکل عصب و روان داشتن ...

متاسفانه مامان منم پدرمادرش خصوصا باباش روانی بود مدام دعوا مدام فحاشی میکرد ...

الان مامان من کاملا بی اعصابه

البته تو ۱۸ هستی من ۳۲ 

به خودم قول دادم بهترین مادر باشم برای بچه هام

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
دقیقاتازه باید پشت کنکورم بمونم

😑منم پشتم اسی

دهنم ب معنای واقعی کلمه صافع

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
ایشونم مقصر مادر پدرشه که مطمعنم مشکل عصب و روان داشتن ...متاسفانه مامان منم پدرمادرش خصوصا باباش رو ...

من مامانم اصلا پدر مادر نداشته

مادرش ک مشکل  مغزی پیدا کرد باباشم زن دیگع گزفت

مامانم پیش پدر بزرگ مادربزرگش بزرگ شد اونام تو ناز و نعمت بزرگش کردن

من مامانم اصلا پدر مادر نداشتهمادرش ک مشکل مغزی پیدا کرد باباشم زن دیگع گزفتمامانم پیش پدر بزرگ ماد ...

کمبود عاطفی داشته بهت قول میدم خیلی ضربه های بدی خورده تو‌بچگی و جوونی 

فقط ارزو میکنم از اون خونه ی سمی بزودی نجات پیدا کنی

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
کمبود عاطفی داشته بهت قول میدم خیلی ضربه های بدی خورده تو‌بچگی و جوونی فقط ارزو میکنم از اون خونه ی ...

بمنچه که مشکلداره

درسته زود ازدواج کرد زود بچه دار شد مشکل مالی داشت 

ولی کسی ک اسیب دیده تلاش میکنه به دیگری انتقالش نده

مشکل داره؟؟؟؟

از زندگی من بره بیرون هزار بار بهش گفتم اگه میخوای اذیتم کنی بگو تا ازت فاصله بگیرم برم کتابخونه بمونم برم مسجد بمونم هرجا فقط از دستت ارامش داشته باشم

تا از اتاق میام بیرون زرتی اعصابمو خورد میکنع