2777
2789

الان زود نوبت دکتر گرفتم ولی چهارشنبه اولین نوبتش بود دکتر خودم 

برم بیمارستان بخش زایمان مامایی کسی معاینه کنه میفهمه یا بمونم‌دکتر خودم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

علایم داری؟اگر خدایی نکرده زگیل داشته باشی حتما سز میشی

یکی از کاربرای اینجا نفهمیده بود که مبتلا هست متاسفانه زایمانش طبیعی بود ویروس به چشم بچه ش زده بود

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

همه ی ضایعه هازگیل نیست نترس

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
علایم داری؟اگر خدایی نکرده زگیل داشته باشی حتما سز میشی یکی از کاربرای اینجا نفهمیده بود که مبتلا ه ...

نترسونش استرس بده. بر اش بده چیزی نیست یه گوشت اضافه 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
علائمت چیه عزیزم؟همسرتون علائم داره؟

یه چی‌مثل خال گوشتی کوچیک کنار واژنم‌حس‌کردم ی ماه بعد فک میکردم جوشی چیزیه فشار میدادم ک تخلیه بشه ولی ن درد داره ن جوش دیروز گوگل سرچ کردم‌فهمیدم ممکنه زگیل باشه چون ماه اخر بارداریم خیلی نکران شدم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

هر ضایعه ایی زگیل نیست منم به مدت یکی دراورده بودم رفتم دکتر معاینه کرد گفت احتمال زیاد زگیله..بعد ازمایشhpvبا پاپ اسمیرم ازم گرفت منفی شد اون ضایعه ام خود ب خود از بین رفت...البته من یکبار روش با پنبه سرکه سفید گذاشتم از همون موقع کوچک و کوچیکتر شد تا الان ک هیچ اثری ازش نیست

همه ی ضایعه هازگیل نیست نترس

همین‌ب ا مطمئن بشم برم بیمارستان با معاینه متوجه‌میشن یاباید ازمایش بدم‌چیری نمونده ب زایمانم😭😖