2777
2789
عنوان

نامزدم با مامانش رفته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 99 پست
همکار خانم هم دارن یا جدا جداس آقا و خانم؟

همکار خانم دارن بسیجی چادری اح خیلیاشونم رو مخن خودشونو بالا میگیرن خیلیم دیدم سعی میکنن مخ همکارای با درجات بالارو بزنن ب روش اسلامی😂نمیگم همشون اینطورنا ولی اونایی ک من دیدم همچین بودن

اگر تازه استخدام میشه ازتون تحقیق میکنن بله اگر الان مشغول ب کاره و درجشو گرفته راحت تره واستون  ...

ن فعلا ثبت نام نکرده میگه عقد کنیم برم ثبت نام کنم و فردای عقد چادر سر کن

ب خدا واسم عذابه چادر سرکردن از طرفی ۵ ساله دوستیم میگم فراموشش کنم نمیشه  مجبورم میکنه ب خاطره کارش😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مزایا ک زیاد داره مثلا ساختمانایی ک سپاهیا با قیمت کم تو جاهای خوب میتونن خریداری کنن خونه دار شن را ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت خوبه پس مزایایش.ایکااش ب چادر سر کردن من گیر نمیدادن

ن فعلا ثبت نام نکرده میگه عقد کنیم برم ثبت نام کنم و فردای عقد چادر سر کن ب خدا واسم عذابه چادر سرک ...

اصلناااااااا ینی چی ک عقد کنیم بد ثبتنام کنم بگو بره ثبت نام کنه اول

ببینه چطوری استخدام میشه حقوقش شرایط کاریش چطوره اولش خیلی سخته برا سرباز تا جایی ک میدونم بگو اول کارتو اوکی کن شرطو شروط برا وقتیه ک کاراشو شرایطشو درست کنه 

اصلناااااااا ینی چی ک عقد کنیم بد ثبتنام کنم بگو بره ثبت نام کنه اول  ببینه چطوری استخدام میشه ...

دقیقا من هرچی میگم میگه رو حرفم واینستا اخلاقش خوبه ب حرفش گوش ندم دیونه میشه

اصلناااااااا ینی چی ک عقد کنیم بد ثبتنام کنم بگو بره ثبت نام کنه اول  ببینه چطوری استخدام میشه ...

امروز میخوام برم باهاش حرف بزنم چیا بگم بهش؟

حس میکنم خودش میخواد همینجوری منو چادری کنه ب کارش اصلا ربط نداره

من نشون که خودشون گرفتن سرویسمم خودشون انتخاب کردن و اونی که من میخواستن گفتن پول نداریم.. ۱۴ سال گذشته و من هنوز به دلم مونده

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
من نشون که خودشون گرفتن سرویسمم خودشون انتخاب کردن و اونی که من میخواستن گفتن پول نداریم.. ۱۴ سال گذ ...

اشتباهه خودشون انتخاب کردن مگه قراره اونا دستش کنن نشون عب نداره ولی بقیه چیزا دخالت کنن میبرن عوض میکنم

دقیقا من هرچی میگم میگه رو حرفم واینستا اخلاقش خوبه ب حرفش گوش ندم دیونه میشه

عزیزم کوتاه بیای ب احتمال زیاد پشیمون میشی مطمعن نیستی استخدامش میکنن یا ن استخدامش کردن شاید فرستادنش ی شهر دیگه یا مرز یا حقوقش خیلی پایین باشه یچیزیم هست ک ماموریتش فرمانده میگه برو جلو تیراندازی میشه 

یا خودت باهاش خف بزن یا بابات نزار بهت زور بگه اون الان شوهرت نیس ک اختیازتو بگیرن دستش وظیفشه شرایط کارشو زندگیشو سروسامون بدن بد بیاد دختر مردمو با اطمینان ببره ینی چی ک اون حق داره شرطو شروط بزاره شما ن 

امروز میخوام برم باهاش حرف بزنم چیا بگم بهش؟ حس میکنم خودش میخواد همینجوری منو چادری کنه ب کارش اصل ...

بگو من ۵سال ب پات نشستم ۵سال از بهترین سالای جوونیمو صرف تو کردم انقد بهت وفا کردم و میخوام ی عمر باهت زندگیمو شریک شم تو منو ۵سال بدون چادر دیدی خطایی ازم سرزده؟ درموردکارشم بگو میخوای بیای خواستگاری بگن کارت درامدت چیه چی میگی اول کارتو حل کن بد بیا منم مخل کارت چادرمو سر میکنم وثقتیم بیرونم سعی میکنم چادر سرم باشه مشکلی برات پیش نیاد ولی اول کارتو حل کن 

نمیشه ک بیکار بیاد جلو خونوادت بشیپع بگه ذهترتونو بدین بهم 

عزیزم کوتاه بیای ب احتمال زیاد پشیمون میشی مطمعن نیستی استخدامش میکنن یا ن استخدامش کردن شاید فرستاد ...

همون دقیقا اعصابمو خورد میکنه حتما همونایی ک گفتی رو بهش میگم مرسی عزیزم

ازمن به شما نصيحت

بخاطر اين چيزاي الكي اول كاري زندگيتو تلخ نكن

مهم فقط خودت و همسرت باشه كه بهم ميرسيد

انگشتر هرچي كه هست گرفته ديگه

سبك تر كه نگرفته، سنگين تر خريده

به چيزاي كوچيك فكر نكن

بگو دوس داشتم خودم باشم موقع گرفتن

ولي ازش دعوا و داستان درست نكن

2810