2777
2789
عنوان

نامزدم با مامانش رفته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 99 پست
میدونه ب چی ناراحتم ب اینکه باهم ی بار رفتیم کلی انگشتر دستم کردم فقط مدل مربع ها بهم میومد نامزدم م ...

به نظرم اصلاازاین کارش منظوری نداشته بیخیال شو

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عزیزم

ما ۵ ساله دوستیم پوشش من معمولیه اصول باز نیس کمی موهام بیرونه مانتو تا زانو میپوشم

حالا نامزدم میگه باید چادر سرکنی دوست دارم چادر سرکنی منم همش مقاومت میکنم میگم دوست ندارم از اول منو اینجوری دیده بودی چرا باید تعیرم بدی خلاصه. س روز دعوا داشتیم بهم گفت یا راهمون جداس یا باید چادر سرکنی منم قبول کردم خیلیی اذیتم با چادر دلم نمیخواد چادر سرکنم اینو چجوری بگم بهش؟؟

ما ۵ ساله دوستیم پوشش من معمولیه اصول باز نیس کمی موهام بیرونه مانتو تا زانو میپوشم حالا نامزدم میگ ...

وایییی خدا منم دقیقا طرز موششم همچینه و دقیقا همینننن مشکلو داشتیم والا من در این مورد سیاست ب خرج ندادم رک گفتم منو اینطوری پسندیدی چادری بخوای اینهمه چادری هست ولی چادر نشانه نجابت و پاکی و ابروداری نیس ب ذاته ن ب پوشش من خودم بهتر از تو میدونم چی بپوشم چی نپوشم و حدوحدود خودمو بلدم نیازی ب چادر نمیبینم تو پوششم ک ب اندازه کافی پوشیدس اولش دعوا کرد بد دیگه دید کوتاه نمیام قبول کرد شمام بگو من چادری نیستم ولی از اعتمادت مشیمونت نمیکنم و خودم مواظب شرفم هستم ک نره زیر سوال نگران نباش قبول کرد کرد نکرد دیگه مسخرس عشقشو ک میخواد ی عمر باهاش زندکی کنه بخاطر چادر ول کنه 

الانم من گاهی ب اجبار چادر سرمیکنم البته چون شوهرم نظامیه ولی بغیر محیط کاریش ک همکارا نبینن راحتم 

وایییی خدا منم دقیقا طرز موششم همچینه و دقیقا همینننن مشکلو داشتیم والا من در این مورد سیاست ب خرج ن ...

خودش میگه میلن واسه تحقیق ک من چادری یا ن راست میگه؟

واقعا میشه تو بیرون چادر سرنکرد ولی رفتنی پیش همکاراش سرکرددرسته؟

خودش میگه میلن واسه تحقیق ک من چادری یا ن راست میگه؟ واقعا میشه تو بیرون چادر سرنکرد ولی رفتنی پیش ...

اگر تازه استخدام میشه ازتون تحقیق میکنن بله اگر الان مشغول ب کاره و درجشو گرفته راحت تره واستون 

محل کارش ک مجبورین چادر سر کنین و مراسمای دیگش مثلا سخنرانی یا دیدار با فرماندهاشون یا افطاری میدن یا احدای درجه فلان دعوت شین برین مجبورین 

نزدیک خونتونم سعی کنید چادر سرتون باشه کلا چادر همراهتون داشته باشین 

من زیاد بیرون نمیرم و برمم با ماشین میرم راحتم فقط چادر همراهم برمیدارم محض احتیاط 

مزایای خوبه؟ حقوقشم میگی عزیزم؟

مزایا ک زیاد داره مثلا ساختمانایی ک سپاهیا با قیمت کم تو جاهای خوب میتونن خریداری کنن خونه دار شن راحت بیمارستانای خوب عیدی فلان میدن مثلا اجیل شیرینی میوه پول هتل کلا ی کارتو نشون میدن کارشون حل میشه بانک زیاد وقتشون تلف نمیشع تو کارای اداری و حقوقی معطل نمیمونن زیاد حقوقشم بستگی ب درجشوت داره و اینکه کارشون چیه مثلا در چ زمینه ای خدمت میکنن 

مثال بزنم شوهر من سروکارش با قاچاقچی و مواد مخدر و اسلحه قاچاقی ایناس ماموریتاشون خطرناکه تیراندازی هست و عادیه درجشون بالاتر باشه درجه های پایین ترو ویفرستن جلو خودشون فقط دستور میدن 

اولش سخته ولی هرچقد همسزتون دزجش بره بالا راحت تره 

2810