2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست
خب فککردم مال قهوه است.ولی هرکی نوشته بازم توهین به رو حانیته

گفتم که از مولاناست برو یقه ی اونم بگیر 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

این سایت سالهای قبل واتفاقا خیلی پرتنش تر و..رو هم دیده!وتاپیک های انتحاری وپراز کنایه ونقد اما هیچ وقت اینگونه نظرات مسولان تحمیل نشده خانوم تهرانی عزیزشما دوست دارین اینجا فقط داستان زندگی بگن واز مسایل رختخواب و دعواهای زرگری و...خیلی از ماها اینجا برامون تعبیری ورای این مسائل داشته.تدکری از فیل ترینگ و... باشه که مطمینا نمیاد چون اینقدر اقایان روی هم رو سیاه کردن !واینقدر کانال وپیج هست که اینجا گلستانش هست.من ترجیح میدادم مادران وزنان کشور از برخی مسائل اگاه باشن وآگاهانه تصمیم بگیرن.اگر چنین تصمیماتی که گرفته اید بخاید مصرانه روش بایستید با این وضعیت سایت جدید کاربرات زیادی ریزش میکنن!

عزیزم ریزش کاربر مهم نیست فقط بازدید بالا باشه براشون ایده آل هست

حیف و صد حیف که مادران امروز و فردای کشور وقتشون و صرف حرفهای بی ارزش و باطل میکنن و ذره ای برای اینده کشور و فرزندانشون ارزش قائل نباشند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر کردید زنای ما یه مشت زننتو اندرونی ک نباید بیرون بیان همه باید بیرون بیان نظر بدن هرکی با هر نظری حتی اگه دعوا بشه همه حق حرف زدن دارن حق اولیه زندگی اینجا اصلا مهم نیست هستن سایتای دیگه ک بریم توشون هیچی مهم تر شغلمون ایندمون اینده خانوادمون نیست برای ما روش تعویض پوشک بچه مهم نیست اینده بچه مهمه  

2805

شکلات تلخ, منظورم قهوه بود با شما چکار دارم؟

قهوه هر چه تلختر، نوشیدنش دلچسب تر؛

تا جان در بدن دارم، برای برابری زنان و نجاتشون از دست شما مردان که زن رو تحقیر میکنن، از پا نمیشینم و با شما مردان زن نما همکلام نمیشم؛ زن ایرانی هشیار شده و نمیتونید به زور و تهدید و ارعاب، خفه اش کنید؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
احتمالا صالحه پیش درامد دولت رییسی هست .اگر رییسی بیاد سرکار . کلا یک بلای اساسی سرمون میاره.

دقيقا مشت نمونه خروار

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
خب فککردم مال قهوه است.ولی هرکی نوشته بازم توهین به رو حانیته

عزیزم صالحه جون ببخشیدا کلا تمرکزت بیش از حد بالاست. ببخشیدا چون قهوه و شکلات جفتشون دوستای منن دخالت کردم. میگم همتون انقدر باهوشید یا فقط شما توشون اینطوری درومدید؟ ببخشیدا بازم فقط برام سوال شد. 

شما نمیدونین تاپیک کیه

نمیدونین تاپیک درمورد چیه

پست بچه ها رو قاطی میکنی

بجای گرفتن یقه من یقه مش سلیمونو میگیری

عزیزم یه لیوان اب خنک بخور بعد بیا تو گود

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
موارد فنی دارند اصلاح میشن و این موضوع ربطی به محتوای این تاپیک نداره

مونا جون یعنی بعدا میتونیم تاپیکامون که الان حذف نمیشن یا پستامون رو پاک کنیم یعنی امکانش دوباره بر میگرده

ببخشید اینجا میپرسم آخه جای دیگه پرسیدم جوابگو نبودین

من یه قرصی رو یه جا گفتم ضرر نداره الان فهمیدم ممکنه تو بارداری و شیردهی ضرر داشته باشه رو بچه

می خوام پاکش کنم دیگه نمیشه

موارد فنی دارند اصلاح میشن و این موضوع ربطی به محتوای این تاپیک نداره&&&خسته نباشيد با اين تيم مديريت و فنى اين سايت لياقتش أمثال خاله زنك هايي مثل پسر جوانمرد و مارالي هست كه ترويج گناه و فساد ميكنند سايت ارزونى خودتون خانوم تهرانى

یک سوال دارم اقای جوانمرد الان چه ربطی به این موضوع داشت

دوست عزیز یاد بگیریم هر جا کم میاریم از دیگران استفاده نکنیم

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
صالحه با خودت چند چندی عزیز !!!قبل تایپ کردن یه نمه تعقل کن هی نگی فکر کردم

عزیز جان گفتم توهینهای صورت گرفته رو ب خانم تهرانی نشون بدم.

فرقی نمیکنه قهوه یا شکلات یا کس دیگه گفته باشه.اکی؟

2810