کاربران عزیز تحت هیچ شرایطی درباره انتخابات و نامزدهای انتخاباتی تاپیک یا پستی ایجاد نکنید در غیر اینصورت قطع دسترسی می شوید.
چون این بحثها هیچگاه در شرایط سالم دنبال نمی شوند و فقط توهین می کنید. ما در قوانین فروم هم متذکر شدیم توهین به شخصیتهای اول مملکت بر خلاف قوانین ما است
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قهوه هر چه تلختر، نوشیدن دلچسب تر؛تا جان در بدن دارم، برای برابری زنان و نجاتشون از دست شما مردان که زن رو تحقیر میکنن، از پا نمیشینم و با شما مردان زن نما همکلام نمیشم؛ زن ایرانی هشیار شده و نمیتونید به زور و تهدید و ارعاب، خفه اش کنید؛
عزیزم صالحه جون ببخشیدا کلا تمرکزت بیش از حد بالاست. ببخشیدا چون قهوه و شکلات جفتشون دوستای منن دخالت کردم. میگم همتون انقدر باهوشید یا فقط شما توشون اینطوری درومدید؟ ببخشیدا بازم فقط برام سوال شد. شما نمیدونین تاپیک کیهنمیدونین تاپیک درمورد چیهپست بچه ها رو قاطی میکنیبجای گرفتن یقه من یقه مش سلیمونو میگیریعزیزم یه لیوان اب خنک بخور بعد بیا تو گود
الانه كه همسايه هابگن جشه مردم از خنده دقيقا سين با صين با ث رو قاطي كرده همهمشون داغ ميكنن همينه
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
عزیزم صالحه جون ببخشیدا کلا تمرکزت بیش از حد بالاست. ببخشیدا چون قهوه و شکلات جفتشون دوستای منن دخالت کردم. میگم همتون انقدر باهوشید یا فقط شما توشون اینطوری درومدید؟ ببخشیدا بازم فقط برام سوال شد. شما نمیدونین تاپیک کیهنمیدونین تاپیک درمورد چیهپست بچه ها رو قاطی میکنیبجای گرفتن یقه من یقه مش سلیمونو میگیریعزیزم یه لیوان اب خنک بخور بعد بیا تو گود
😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍
راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
خانم تهرانی عزیزمتاسفم که سیاست کلی سایت حرف نزدن و سکوته هرچند. باید. ازتون تشکر. کنم چون این طوری راحت میتوانم این سایت را مثل بقیه چیزها رها کنم
ما ازمودیم در. این شهر. بخت خویش
بیرون باید. کشید. از. این ورطه رخت خویش
ممنون و. موفق باشید
امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
سلام خانم تهرانیچند شب قبل نصفه شب یه اقای مریض جنسی با کاربری عضویت همون روز تو تاپیکا فحشای جنسی و خیلیی زشت میداد و حتی تاپیک هم زد که با گزارش زدن کاربرا ترکید وگرنه ساعت 3 نصفه شب قطعا نی نی یاری بیدار نبوده و نیست!خیالش راحت بود کسی نیست سایت هم مشکل داره نه تاپیک تعطیل میشه نه صاحب تاپیک میتونه پستارو پاک کنه با خیال راحت انواع فحشای جنسی رو داد و...حرفاش اونقدرررررر فجیع بود که با عذرخواهی و شرم فراوون اسکرین رو برای نی نی یار فرستادم و ازشون خواستم تا وقتی سایت درست نشده عضویت رو ببندن ایشون هم گفتن تو قسمت تماس با ما حتما مطرح کنم تا رسیدگی کننالان حتی شک دارم پیام رو خونده باشین شایدم خوندین و نخواستین کاری کنین!امنیت سایت شبها زیر صفره!شما حاضر نیستین بخاطر کاربرا چند روز عضویت رو ببندین تا این افراد مریض اینقدر راحت عضو نشن و از شرایط خوب!!! سایت سو استفاده نکنننه مشکلات سایت رو حل میکنین نه عضویت رو میبندیناینا واجب تره یا تعطیل کردن تاپیک های انتخاباتی؟؟؟!خودتونو بذارین جای کاربرا با این اوضاع سایت و پاسخگو نبودن شما و امنیت نداشتن سایتمیگین صبر کنیم حداقل یه حرکت مثبت انجام بدین،کاربرارو قطع میکنین دو دقیقه بعد عضو میشن!چرا چون عضویت مثل اب خوردنه!حاضر هم نیستین تا برطرف مشکلات عضویت رو لغو کنین تا حداقل یذره امنیت داشته باشیمخیلی از اعضای قطع کاربری شده با خیال راحت برگشتن همونایی که بهتون توهین کردن!موفق باشین
در جریان اون کاربر مریض هستم. گزارش پستها به مشکل برخورد کرد اما در خصوص حذف کاربر مزاحم توسط کاربران برنامه هایی داریم که دارند انجام میدن بچه ها
خانم تهرانی عزیزمتاسفم که سیاست کلی سایت حرف نزدن و سکوته هرچند. باید. ازتون تشکر. کنم چون این طوری راحت میتوانم این سایت را مثل بقیه چیزها رها کنم ما ازمودیم در. این شهر. بخت خویشبیرون باید. کشید. از. این ورطه رخت خویش ممنون و. موفق باشید