2777
2789
عنوان

واقعا خیلی پشیمونم که دوره گلسر فاطمه شرکت کردم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1637 بازدید | 65 پست
وااااای خدا باز ثبت نام می خواد بکنه خدا جگرشو بسوزونه که جگرم سوزوند پولمو پولی که قرض کردم با فریب ...

نمیدونم چرا کسی شکایت نمیکنه یعنی اینجور اموزشا قانونی نداره؟؟متاسفانه بیشترم کسانی دام میعتن که پول لازم هستن و فریب میخورن و فکر میکنن راحت کاراشون فروش میره...بایدخیلی بازاریابیت قوی باشه یا توی این مدرسه اون مهد سر بزنی تا سفارش کلی بهت بدن...مغازه ها اصلا ازت نمیگیرن

منم از خواهرش سوال کردم در باره پیکسل جوابمو نداد با اینکه گفت انشاالله جوابتونو میدم:/

راستش من پیکسل درست میکردم بهشون پیام دادم حاضرم همکاری کنم گفتن ما لازم نداریم خوب یکی نیست بگه شما لازم ندارین بقیه که لازم دارن بعد چند هفته دیدم خواهرش کانال پیکسل سازی زده...یعنی یکجورایی ایده ی من بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چرا کسی شکایت نمیکنه یعنی اینجور اموزشا قانونی نداره؟؟متاسفانه بیشترم کسانی دام میعتن که پول ...

اتفاقا الان چند وقته یک گروه اومده تو ایتا راهنمایی میکنه چجوری شکایت کنی و حقتو ازش بگیری 

راستش من پیکسل درست میکردم بهشون پیام دادم حاضرم همکاری کنم گفتن ما لازم نداریم خوب یکی نیست بگه شما ...

همعین هم قشنگ نیستن کاراش 

شما پیکسل می‌سازید،  چه وسيله هایی میخواد،  تو رو خدا جواب بده ، قیمت خمیر ها و ابزار هاش چقدر در میاد

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊