2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من میدونم فکر میکنی الکی این همه دارو مینویسه قرار داد دارن با داروخونه ها یه فردی میگفت ماهی ...

حالا آزمایش و اسکن و بقیه بخشهارم میگه فقط اونجایی برو که من میگممممم،، اونجام راه دوره ماهم غریب،، اسیرمیشیم اسیرررر

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
اره مث اون دکتر جوونه که چند روز پیش تو بیمارستان خودکشی کرد😐😐😐

چی شده؟؟

لطفا یک صلوات برای شفای تمامی بیماران و فرد مدنظرم بفرستین و حاجتم ممنونم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 ایرانی اصیلم از نسل کوروش با افتخار لرم ....اسمش را بزار نژاد پرستی ولی من از کسایی که بدون فرهنگ و بدون شناسنامه میان ایران متنفرم و همه جوره مخالفشونم....کاش ورود به سایت کد ملی میخواست اونموقع خیلی ها که از وطنشون فرار کردن و نخواستن دفاع کنن ،دستشون از این سایت قطع بود ، مخاطب تمام جمله های بالا افراد بی فرهنگیه که وضع جامعه را بهم ریختن نه کسی دیگه...‌.اینجا عطر جوونیمون بو سیگاره ، اینجا آگهی فروش کلیه رو دیواره ، حاجی تا کی نشه ؟ تا کی بگیم قسمت بود؟ اینجا سر آرزوهامون اختلاف قیمت بود....،اینجا عبرت نداریم تاریخ هی تکرار میشه ...البته ایران هنوز قشنگیاشو داره مثل مردمش:)))......اگر همه مردم مثل روزهای اخر مدرسه متحد بودن الان وضع این نبود، البته فک کنم الانم اونایی که تا ۲۹ اسفند میرفتن ، هم یسریاشونن ریختن اینجا🗿😂.....راجع به امضام با من حرف نزن اگر قشنگ بود بگو قشنگ بود ، اگر بد بودم سکوت کن، یا مودبانه بگو ، ممنون 🙏🏻
مردم کانادا اینجور درآمد دارن ؟ ۸ میلیون میگیرن ماهی بعد ۱۰ میلیون هزینه جراحی میدن ؟

دستمزد جراح اطفال از هر عملش میدونی چنده؟ کمتر از ۱۰۰ هزار تومن

هزینه تمام شده ی عمل واسه بیمار؟ کمتر از یک میلیون تومن

اتاق عمل بیمارستان دولتی

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
چرا خودکشی کنن  بهترین رشته و درامد و.‌🫤

اون دورانی که بهترین درامد داشتن تموم شده...فقط فشار روانی روشون هست

اگرم درامد خوب داشته باشن وقتی هست که موهای سرشون رنگ دندوناشون شده

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
شما تشریف ببر کانادا هزینه عمل جراحی آپاندیس رو با ایران مقایسه کن

اونجا هزینه ها وحشتناکه

بهترین شرایط سیستم پزشکی و دندون مال ایران هست

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
دستمزد جراح اطفال از هر عملش میدونی چنده؟ کمتر از ۱۰۰ هزار تومن هزینه تمام شده ی عمل واسه بیمار؟ کم ...

بیمارستان دولتی یه نیگاه بنداز همه ناراضین .. زمانی می تونی بگی که واقعا درست با بیمار رفتار بشه نه مثل سگ اون موقع ارزون بودن واقعا ارزشش مشخص میشه کجا کانادا مثل سگ با بیمار بر خورد میکنن ؟؟؟ چرا اینو نمیگی وقتی یه زن می خواد طبیعی زایمان کنه دور از جون عین حیون باهاش بر خورد میکنن پرستارا دکترا ؟

دکترا بدجنسترین و خودخواه ترین قشرن ویزیت که وزارت بهداشت تعیین کرده اینا دوبرابر کردن اکثرا با بیمه ها قرارداد نمی‌بندن ب سود جیبشون ،منظور پول ویزیته که هر دکتر یه نرخ داره پزشک عمومی چرا باید صدوپنجاه ویزیت بگیره پزشک متخصص چرا باید سیصد چهارصد ویزیت بگیره؟ درصورتیکه عمومی باید ۹۵ تومن بگیره و متخصص ۱۳۰ تومن

زیادی بهشون رو دادن،چیزی بگیم میگن مهاجرت میکنیم خب برین ،کجا بهتر از اینجا براشونه دلسوزی هم ندارن اصلا 

یه دعای قشنگی توی سوره اسراء هست که میگه: رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا ::::: خدایا منو توی هرکاری و شغلی یا هرچیزی به درستی وارد کن و به درستی بیرون بیارو همیشه از سمت خودت یک نیروی کمکی برای من بفرست