2777
2789
وقتی قبل از وارد شدن بهش به چشم یه تجارت و یه شغل خیلی تاپ نگاه میکنن و بعد میبینن همچین خبری هم نیس ...

اخ اخ حرف دل منو زدی الان ۱۹ ۲۰ سالهاش نمیتونن تحمل کنن بعد تو فکر کن یارو بچه داره یا ۳۰سالشه تازه یادش افتاده باید دکتر بشه هرکسی از پسش برنمیاد تو ایران متاسفانه فکرمیکنن همه باید دکتر شن تا خوشبخت شن

ایام خشکسالی و قحطی کشاورز رفت پیش آسیابان بهش گفت"تو رو به روح پدرومادرت بچه های من دارن از گرسنگی میمیرن یه خورده به ما گندم بده" آسیابان یه مقدار گندم ریخت تو دستمال گره زد داد بهش.کشاورز همینطور که میومد داشت دعا میکرد میگفت"خدایا به حق عزتت گره از مشکلات مردم باز کن گره از گرفتاری های مردم باز کن گره از قحطی و خشکسالی باز کن" انقد گره گره کرد تا این گره های دستمال بازشد همه گندم ها ریخت روی زمین چنان عصبی شد رو کرد به خدا گفت: سالها نرد خدایی باختی🦋این گره از آن گره نشناختی؟🦋 آن گره راچون نیارستی گشود🦋این گره بگشودنت دیگر چه بود؟🦋کشاورز تا برگشت گندم هارو از روی زمین جمع کنه: چون برای جستجو خم کرد سر🦋دید افتاده یکی همیان زر🦋 یه صدایی در درون بهش گفت: تو مبین که بر درختی یا به چا🦋تو مرا بین که منم مفتاح راه🦋 سجده کرد و گفت:کای رب ودود🦋من چه دانستم تورا حکمت چه بود؟ :)   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله متاسفانه همینطوره ، به چشم دیدم رزیدنت هایی که تاب نیاوردن اونایی که کادر درمان هستن حتما تجربه ...

همین رزیدنتا

مردم فکر میکنن درامد میلیاردی دارن 

درصورتی که از کارگر کمتر میگیرن

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
دقیقا چون فک میکنن بهشته بعد میرن توش ... و با این شرایط سخت و حقوق کم نمی ارزه میبینن خیلیا ازشون خ ...

پزشکی هم یه دورانی برای خودش ارج و قرب داشت که در هر خونه ای میزدی دوتا دانشجوی پزشکی بیرون نمیزد الان با این همه پزشک و مردمی که تو نون یومیه خودشونم موندن دیگه ازین خبرا نیست باید اینو بپذیرن پزشک شدن فقط عشق به مردم رو میخواد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
هیچ جا دنیا اندازه پزشکی ایرانی پول مردمو نمیچاپن 

خداشاهده دکتر روماتولوژیم ویزیتش 300تومنه،،حالا داروهای باکسی 700تومنو و هردوره آزمایش و بقیه کوفت وزهرمارام هست💔

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
قدر نشناس ؟؟؟ تصادف کردم کل بدنم پر خون بود پرستاره با پرویی تمام سوزنو با لج زد تو دستم اندازه یه ک ...

چرا باید با تو لح میکرد 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
خداشاهده دکتر روماتولوژیم ویزیتش 300تومنه،،حالا داروهای باکسی 700تومنو و هردوره آزمایش و بقیه کوفت و ...

عزیزم من میدونم فکر میکنی الکی این همه دارو مینویسه قرار داد دارن با داروخونه ها یه فردی میگفت ماهی یه سکه هر داروخونه بهش میده که مریضاشو این داروخونه بفرسته و فلان دارو تو دفتر هر مریض بنویسه

قدر نشناس ؟؟؟ تصادف کردم کل بدنم پر خون بود پرستاره با پرویی تمام سوزنو با لج زد تو دستم اندازه یه ک ...

چه ربطی داره خداییش

وقتی خونریزی داری باید سرم و خون زده بشه 

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم