2777
2789
دستمزد جراح اطفال از هر عملش میدونی چنده؟ کمتر از ۱۰۰ هزار تومن هزینه تمام شده ی عمل واسه بیمار؟ کم ...

مگه دکتر احمقه بیاد عمل جراحی کنه ۱۰۰ تومن بگیره؟؟؟؟

دستمزد ختینه هم بیشتر از اینهاست.

بیمارستان دولتی یه نیگاه بنداز همه ناراضین .. زمانی می تونی بگی که واقعا درست با بیمار رفتار بشه نه ...

بخدا یادم نمیره سر زایمان پرستار ها چه رفتار زشتی باهام داشتن هیچ وقت یادم نمیره چه حرف هایی که نمیزدن

لطفا برای حل شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین و لایک کنین .خیلی ازتون ممنونم 🫂🌷🌻🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون دورانی که بهترین درامد داشتن تموم شده...فقط فشار روانی روشون هست اگرم درامد خوب داشته باشن وقتی ...

اخه هر وقت میرم مطب پزشکا شلوغه 

و حساب و کتاب میکنم میبینم که چه قدر درامد دارن حتی پزشک های جوون 

البته خوب پزشکی که خوب نباشه و سواد نداشته باشه معلومه تا پیری باید صبر کنه تا درامد داشته باشه ولی پزشک با سواد از همون جوونیش میتونه درامد خوب کسب کنه

هیچ جا دنیا اندازه پزشکی ایرانی پول مردمو نمیچاپن 

اتفاقا ایران از نظر قیمت و سیستم پزشکی و علم پزشکا و دندونپزشکا از بهترین کشورا هست

کشوری مثل امریکا و کانادا که هزینه ها وحشتناکه

سواد پزشکا هم که چه عرض کنم...

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
دستمزد جراح اطفال از هر عملش میدونی چنده؟ کمتر از ۱۰۰ هزار تومن هزینه تمام شده ی عمل واسه بیمار؟ کم ...

می‌دونی حقوق یه معلم با30سال سابقه با مدرک لیسانس چقدره؟

۱۲میلیون

ریشه‌ی خودکشی افسردگیه، خانم دکتری ک تازه خودکشی کرده بود افسرده بوده  و فرستادنش دور از شهرش تنها بوده، اون کسی ک فرستادش توجه نکرده ک اون خانم افسرده است. داغ خیلی سخته خیلی، افسردگی‌م کارگر و پزشک و مهندس نمیشناسه. بودن افرادی ک غرق ثروت بودن و خودشون رو حلق اویز کردن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
تو شهر ما اوندفعه یه متخصص اعصاب و روان خودکشی کرد

ای بابا اون ک دکتر عصاب بوده نتونسته خودشو کنترل کنه دیگ ج انتظاری میش از مردم عادی داشت

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
بیمارستان دولتی یه نیگاه بنداز همه ناراضین .. زمانی می تونی بگی که واقعا درست با بیمار رفتار بشه نه ...

وای ینی آدمو میکشن انقدرررر بد رفتار میکنن بقران آدم ب غلط کردن میوفته چون پول نداریم چ گناهی کردیم

اتفاقا ایران از نظر قیمت و سیستم پزشکی و علم پزشکا و دندونپزشکا از بهترین کشورا هست کشوری مثل امریک ...

اونجا یه معلم ۱۲ میلیون نمیگیره با ۳۰ سال سابقه مطمعن باش اونا از پس هزینه خودشون تو کشورشون بر میان یه نیگاه به آمار هزینه پزشکی تو ایران کن با درآمد یه کارمند کارگر مقایسه کنی متوجه میشی 

اخه هر وقت میرم مطب پزشکا شلوغه  و حساب و کتاب میکنم میبینم که چه قدر درامد دارن حتی پزشک های ...

عزیزم پزشکای جوون که اگه منظورتون عمومی هست،شاید بیشتر بخاطر کارای زیبایی و بوتاکس و ... بتونن پول در بیارن(همونم داره اشباع میشه و دیگه برای نسل جدید جایی نیست)

متخصصا هم که نصف راه که میرن بخاطر فشار روحی و حقوق بسیار کم رزیدنتی پشیمون میشن و راه برگشت ندارن...

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂
 مگه دکتر احمقه بیاد عمل جراحی کنه ۱۰۰ تومن بگیره؟؟؟؟ دستمزد ختینه هم بیشتر از اینهاست.

بله کارانه به ازای هر عمل جراحی حدود ۷۰ هزار و خورده

طبیعیه که باور نکنید چون یجوری مغز مردم ایران رو شستشو دادن واقعیتا رو نمیتونن باور کنن

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
😂 تازه مثل سگ با بیمار برخورد دارن بعد اونجا با اینجا مقایسه میکنن

واقعا بیمارستانهای دولتی اکثرا بد رفتار میکنن،درسته دستمزد پزشکان تو بیمارستانهای دولتی کمه ولی این رقمی که ایشون میگه محاله.