2777
2789
اره سه ماه پیش باردار شدم من تی ار ایکس کار میکنم نمیدونستم باردارم بخاطر ورزش سنگین دور جنین لخته خون گرفته بود از یطرف وقتی فهمیدم باردارم خیلی شوکه شدم اخه تو عقدم از ی طرف تو اسمون بودم واقعا حسه خوبیه هیچوقت این حسو تو زندگیم تجربه نکردم دیگه تا ب خودمون اومدیم که مجلس بگیریم برم خونه خودم سقط شد هنوز که هنوزه بچه میبینم نا خوداگاه گریه میکنم با این که 1 ماهه بودم ولی خیلی بهش وابسته شدم

ای جان ، الهی بگردم 

یه قسمتی بوده توش توکل به خدا انشاالله وقتی رفتی سر زندگیت زودی اقدام کن

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره سه ماه پیش باردار شدم من تی ار ایکس کار میکنم نمیدونستم باردارم بخاطر ورزش سنگین دور جنین لخته خون گرفته بود از یطرف وقتی فهمیدم باردارم خیلی شوکه شدم اخه تو عقدم از ی طرف تو اسمون بودم واقعا حسه خوبیه هیچوقت این حسو تو زندگیم تجربه نکردم دیگه تا ب خودمون اومدیم که مجلس بگیریم برم خونه خودم سقط شد هنوز که هنوزه بچه میبینم نا خوداگاه گریه میکنم با این که 1 ماهه بودم ولی خیلی بهش وابسته شدم

آخیییی عزیزم ناراحت نباش هنوز وقت زیاد داری 

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

الهی.....خداکنه هر وقت که دوست داشتی دامنت سبز بشه عزیزم

خیلی دوس دارم خیلی به شوهرم گفتم روز اول عروسی میخام بچه دار شم 

بعد از سقط اصلا ی ادمه  دیگه شدم خیلی روم فشار اومد افسرده شدم کوچیکترین چیزی اشکمو درمیاره

قدر این لحظه هارو بدونین

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

هر چند من با غریب ازدواج کردم که جهاز با دختره تو رسمشون از دوطرف جیگرم در اومد....خانواده خودم رسم نداشتن بدن....اینام جهاز سنگین میخواستن واه واه خدا برا هیچکس نیاره

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
ما رسم نداریم جهاز بدیم اصلا یکی از خواهرزاده هامو میدمش خودمو راحت میکنم....جهاز با پسراست اینجا

کجایی مگه ؟؟؟😧

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

خیلی دوس دارم خیلی به شوهرم گفتم روز اول عروسی میخام بچه دار شم بعد از سقط اصلا ی ادمه  دیگه شدم خیلی روم فشار اومد افسرده شدم کوچیکترین چیزی اشکمو درمیارهقدر این لحظه هارو بدونین

سعی کن قوی باشی ولی هموو روز اول اقدام کن  

گریه چیزی رو درست نمی کنه گلم جز اینکه تو رو شکننده و ضعیف کنه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
هر چند من با غریب ازدواج کردم که جهاز با دختره تو رسمشون از دوطرف جیگرم در اومد....خانواده خودم رسم نداشتن بدن....اینام جهاز سنگین میخواستن واه واه خدا برا هیچکس نیاره

میلا بیا دختره منو بگیر عزیزم جهازم راضیت میکنم حالا 

امنیا ناز کردی رو هوا زدمش😂😂😂

منم تصمیم دارم جهاز ندم 😍 

حالا باز خداروشکر کن که جفتتون سالمین و توانایی بچه دار شدن دارین....اونم از سر نا آگاهی بوده برای الانت تجربه س

مرسی عزیزم شما باردارین برام دعا کنین دعاتون میگیره😘

سعی کن قوی باشی ولی هموو روز اول اقدام کن  گریه چیزی رو درست نمی کنه گلم جز اینکه تو رو شکننده و ضعیف کنه

مرسی عزیزم😍اره درست میگی 

اره شبه اول کارو تموم میکنم